världens bästa jennifer!


Gårkvällen!

Gårkvällen började i kungsgården där alex hade hyrt en stuga, där blev vi bjudna på jättegod mat och hade trevligt! GRATTIS än en gång alex, kul att du också äntligen är 18! Senare drog vi vidare till krogen! Det blev en rolig kväll :)


här har vi 18-åringen, taggad må ni tro!!




Fredag 092711

Igår togs den där svin-sprutan och för mig som är så spruträdd gick det väl inte så bra, jag var tvungen att ligga kvar på sjukhuset efteråt. Jag blev helt yr och konstig, jag bara väntade på att jag skulle börja gå baklänges! Mot kvällningen spelade & sjöng Mats, min systers sambo, på konserthuset i Gävle så vi åkte dit och kikade, lät riktigt bra! Efter det blev det middag på mingel & bar.

Idag är jag ledig från skolan, har bara mentorstid kvart i 3 men fram tills dess så ska jag och johan ner på stan för att bowla och äta lunch, har jag bestämt. Han sover fortfarande men jag ska väcka honom nu. Funderar faktiskt på att väcka honom genom att kasta vatten på honom... Ja, det får bli så, det blir en perfekt start på dagen & helgen ;)

väggtexter

jag har helt plötsligt blivit jätteförtjust i väggtexter & väggdekorer så jag har beställt hem några stycken nu och satt upp dom, blev nöjd :)


"enjoy this moment, this moment is your life"




michael jackson


Filmkamera

Johan & jag har köpt en filmkamera!! En jättebra en. Tänk vad roligt att filma istället för att bara knäppa kort, det blir helt andra minnen liksom. Den blir med till Thailand må ni tro :) Det är bara 19 dagar kvar tills vi åker, jag är sjukt stressad i skolan eftersom jag ska hinna göra klart 6 kurser innan jag åker, vilket innebär jättemånga prov, redovisningar & inlämningsuppgifter så nu blir det att ligga i som bara tuusan! Nu ska jag in till Sandviken för att se på skräckfilm ;) Ciao.

Lördagskväll

Här ligger jag och myser med världens bästa hund, han är inte lika sprallig som han brukar men hoppas att han bara är trött och inte har drabbats av nå'n influensa. Det blir tidiga kväller ikväll, är riktigt trött! God natt!
 



Fredag, begravning

Idag har vi varit på min morbrors begravning.. Vila i frid <3

Nu håller jag på för fullt här och lagar mat, jag bjuder nämligen på mat ikväll! Det blir som en liten parmiddag; mina föräldrar, mina 2 syskon med sambos, och min grabb! Det blir min specialare som jag är grym på att laga; pasta carbonara med vitlöksbröd & sallad till!


Ikea-shopping

Har nyss kommit hem från en shoppingrunda med mor. Jag köpte en stoor tavla från ikea som jag fastnade för direkt! Fick också med mig lite småsaker till rummet; kuddar, ljus osv, har även beställt en väggtext & en blomma till väggen, så nu börjar det bli lite tjusigare här med nya tapeter och allt :) Jag har börjat älska inredning, kanske man ska satsa på att gå någon inredningsutb. efter gymnasiet tro? Nej nu måste jag ta tag i pluggandet för kl 22 är det efterlängtade paradise hotel ;)

Tavlan jag köpte från ikea!!

091118

Imorse laddade vi upp med frukost på hansens café inför det nationella provet i svenska B. Provet gick bra, jag skrev ett reportage om en invandrarfamilj! Nu är jag hemma och ska plugga lite till livskunskapsprovet som jag har imorgon och senare ska jag och mamma ta en sväng till IKEA för att handla lite fina saker till mitt rum :)

Snart sitter vi där på Arlanda igen, det är bara 24 dagar kvar till Thailand nu!!

<3




gårkvällen var grym!

ja, gårkvällen blev sjukt lyckad! så jävla roligt var det! 
vad sägs om några bilder? lägger upp fler på facebook sen!












min fredagskväll

Hej! Min kväll har spenderats med Julia, Erik & Amanda :) Vi lagade tacos, såg på tv och spelade spel, mysigt varé! Kom hem till ett nytapetserat rum, väldigt snyggt blev det! Vi har planerat att vi ska göra en snygg väggmålning också. Nu är det godnatt, ska upp och jobba imorgon och sen är det utgång!! God natt.

funderar på en sån där väggmålning ungefär, jag älskar den!

GRATTIS MALIN PÅ DIN FÖDELSEDAG!


Tapetsering!

Nu är det en tapetserings-gubbe här och tapetserar om i mitt rum! Igen. Jag tröttnar så fort på mina tapeter så nu var det dags igen kände jag. Den här gången blir det mörkgråa med en snygg fondvägg, tror det blir fint. När tapetseringen är klar ska vi kolla på lite nya möbler, bl.a. en ny, större garderob! Men nu ska jag dricka upp min latte och sen iväg och jobba lite. Till kvällen blir det förhoppningsvis filmkväll med flickorna :)

A christmas carol

Jag kom precis hem efter en spontan bio-kväll med Julia! Vi såg "en julsaga" och den var bra, både lite läskig och mysig på samma gång sisådä. Dessutom var det skönt med lite julstämning, varken jag eller Julia är ju hemma över jul, för Julia kommer ju att befinna sig i Sydafrika och jag i Thailand!  Nu är det dags att släcka lampan, skola från 8 till 5 imorgon. Dessutom 3 prov, men ett av dom ska jag nog skjuta upp till fredagen istället. Sov gott!


Brännmärke på kinden, snyggt!?!?

Satans perkkele vad klumpig jag är alltså, imorse brände jag mig på kinden med plattången. Jag kollade om det blev någe märke men det såg lugnt ut. Nyss såg jag att jag har världens fetaste brännmärke på kinden, JÄVLAR! Haha, det går inte att få bort på någe vis va!?!? Fram med huskurerna!!

091110

just nu är mitt liv väldigt, väldigt stressigt,
tur att jag har så mycket att se fram emot!

- utgång i helgen
- ählexs 18 års fest
- stockholm
- THAILAND - 32 dagar kvar
- studentkryssning
- studentbal
- studentskiva
- STUDENTEN



förresten...
lisa? GRATTIS till förlovningen!!

min helg

HELG! Igen. Underbart. Alltid lika skönt. Johan & jag kommer att bo mitt ute i boschen hela helgen - torsåker. Johans syster ska nämligen åka bort så vi ska bo i deras hus och vara hundvakt åt deras spralliga hund Sigge. Ha en bra helg!

091105

Hahah min söta vän Julia Parkin är bra go hon.

Jag - Julia, ångrar du dig inte att du valde Matte C?
Julia - Nej, jag behöver Ma C till det jag ska plugga vidare till..
Jag - Jahaja, men vad ska du plugga till då?
Julia - Jag vet inte.....

Jag - Ja men då stannar vi kvar i Stockholm efter att vi varit där med skolan?
Julia - Ja!! Vi kan ju sova hos någon jag känner!
Jag - Ja, så tar vi en sväng på stan på lördagen.
Julia - JA, också kan vi gå på livsrustkammaren!!!??!?
Jag - Hejdå Julia.....
.... Också gick jag min väg.




Nu äré stress

Shit jag är så sjukt stressad nu, har ett stort psykologiprov på onsdag + att jag ska hålla tal om relationer & starka band - det är ju svenska nationella. Efter det ska ett stort engelska C arbete vara inlämnat och sen har jag religionsprov på några olika religioner och sen livskunskapsprov om graviditeten. VI HÖRS någon gång i framtiden när jag har tid över.


Filmtips!

Har precis sett en grym film - orphan. Se den!


RSS 2.0