Page?

Hmm................... Ska jag klippa page igen tro?



090630


090627

Hej! Jag hinner inte med att skriva så mycket om dagarna nu, det är så mycket annat roligt som händer. Lägger i alla fall in några bilder då och då! Puss

solnedgången vid storsjön


världens bästa kille

090627

Idag är det jobb 10-20 som gäller. Jag är inte ett dugg avundsjuk på er som ska ligga på stranden...

32 månader!

Din närhet är det bästa som finns,
och alla underbara stunder som vi minns.
Jag vill bara säga tack för att jag har dig här,
tack för att du alltid finns där.



090624

Jobb dag ut och dag in. Men jag trivs väldigt bra på konsum, jag får för det mesta stå i kassan! Det enda jag hatar är alla frukter+grönsaker, det är så jävla många olika frukter och konstiga namn, jag blir galen!! Det pinsamma är att jag måste fråga kunderna vad det är för något varje gång, haha! Nej hörrni nu kommer johan och vi ska ta oss en långpromenad hade vi tänkt... Det kommer säkert sluta med att vi ser på film och äter chips istället!  PUSS

BULGARIEN

JOHAN & JAG BOKADE BULGARIEN IDAG, MED ALL INCLUSIVE!!


090622

Hej! Äntligen börjar värmen komma till Sverige! Igår kväll var älsklingen & jag ut på storsjön och fiskade, där  fanns det inte ens en liten mört så vi blev utan fisk. Men det var mysigt ändå eftersom sällskapet var det bästa!




Midsommar 2009

Min midsommar i år har varit väldigt lugn men mysig. Jag har varit med johans familj + min hund ute i deras stuga med skratt, god mat, femkamp, midsommarstång, jordgubbar osv. Idag tittade även solen fram en stund, dock blev det inget bad. Hade tänkt åka till hammarby nu ikväll för att dansa lite men jag äter penicillin och mår inte sådär jättebra. Det blev film med johan och mina kära föräldrar istället, jätterolig film förresten, "mall cop" se den vettja. Nej nu är det läggdags, lägger först ut någon bild från gårdagen. GOD NATT





tavlor

Det här var min studentpresent till johan, 3 stycken canvas-tavlor! Fina va?
Tack till lisa som knäppte korten!





SJUKT ROLIG FILM

BAKSMÄLLAN, ni måste se den!!!!! SJUKT BRA FILM!!


Hamster..

Jag är så jävla uppsvälld i kinden. Johans pappa sa precis till mig att jag ser ut som en hamster. Hahahah.


090616

Nu är jag helt slut efter att ha stått i kassan en hel dag på konsum. Det är krångligt må ni tro, alla dessa koder och rabatter. Men nu ska jag göra mig ordning för att åka in till gävle för att gå på bio med johan, simone & hampus! :) Ha det fint!

Jag och Johan ritade av varandra... Själv försökte man ju vara lite seriös och gjorde fint..

Tre fina låtar






Smärta...

Det värker så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Kan inte svälja. Spottar blod. Kan inte prata. Kan inte äta. Jag dreglar. Orkar inte göra någonting. Jag yrar. Japp, det är resultatet när man opererar bort en visdomstand. Kul att jag ska göra min första dag på nya jobbet imorgon, kommer nog inte göra ett jättebra första intryck. Ibland är väl livet bra surt..


090614

Guuuuuuud det har regnat 3 dagar i streck nu, jag förstår inte vart allt kommer ifrån!??!  I alla fall kommer det bjudas på trerätters middag här ikväll, göttans! Imorgonbitti ska jag opereras, ska dessutom vara vaken under operationen... Önska mig lycka till vettja.

Bild: Jag & Julia på skolavslutningen!

090614

Vaknade upp med älsklingen bredvid mig för en stund sedan, mamma kom in med frukost på sängen som hon gör nästan varje helg, och Dylon kom och gav oss massor av pussar! Perfekt att vakna upp på det viset, men när man ser ut genom fönstret så är det inte lika perfekt längre.. Så nu har vi kollat på utlandsresor, det blir förhoppningsvis Egypten i slutet av augusti!! Jag är så jävla sugen på det.. JAG VILL!


härliga sommardag

Man blir ju så jävla glad när man hör den här, en låt från 1972!! Lyssna och njut!

Bilder från gårkvällen!!

 




GRATTIS TILL STUDENTEN JOHAN

Idag har min pojkvän tagit studenten, GRATTIS ÄLSKLING!! Så idag har vi varit hemma hos honom hela dagen och firat  vilket var jättetrevligt! Jag måste dessutom säga grattis till Anders & Gustaf som tagit körkort!! Grattis pojkar!




Gårkvällen då? Den blev väldigt lyckad, hur roligt som helst! Vi var först med klassen ute hos Julia och sen åkte vi vidare till Cilla där det var mycket trevligt folk! Dock spårade det en aning på slutet ;p Lägger in lite bilder nu, sen ikväll ska jag först iväg till Simone och sen drar vi vidare till krogen och träffar alla glada studenter! Ha det fint!!


 






SOMMARLOV

UNDERBART! Jag blev helt chockad för jag fick gå fram och hämta stipendium på 500 kr i kyrkan! Tack för det! Betygen är jag väldigt nöjd med, 11 mvg och 5 vg! Min fickparkering som jag gjorde idag fick väl kanske inte så bra betyg, eller vad säger ni som fick uppleva den? Hahah...  Nej nu ser jag verkligen fram emot kvällen då vi först ska hem till Julia för att förfesta och sen vidare till Cilla. Kommer nog bli sjukt kul!!

När vi var i klassrummet före kyrkan så fick alla ett papper där vi skulle fylla i "klassens....." som sedan sammanställdes. Såhär blev resultatet, haha:
Klassens pimp: Tobias Wanke
Klassens mamma: Julia Parkin
Klassens pappa: Gustaf Wikström
Klassens prins: Anders Nygren
Klassens stilikon: Pernilla Gustavfsson
Klassens prinsessa: Filip Johannesson
Klassens blondin: Julia Lindberg
Klassens bad-boy: Erik Rosengren
klassens bad-girl: Michelle Löfblad
Klassens omtänksamma: Julia Parkin
Klassens clown: Simon Kingdahl
Klassens Einstein: Rasmus Åsenlund
Klassens biff: Sebastian Rehn







Älskade körkort!!

DET ÄR SÅ SKÖNT MED KÖRKORT


<3


090608

Nu är det inte långt kvar till sommarlov. Ska bli riktigt härligt att vara ledig! Man kan till och med säga att jag redan har lov eftersom alla kurser redan är avslutade, jag är ledig fram tills torsdag då skolavslutningen är. Betygen ser ut att kunna bli riktigt fina dessutom! På fredag tar johan studenten, jag har faktiskt en riktigt bra studenpresent! Nu ska jag ut på en promenad, lägger in två till bilder från balen först. Puss!

090607

Inatt fiskade jag och Johan i ån här i Storvik, jävlar vilka mörtar vi fick alltså!
Haha, nej nu ska vi åka och rösta och sen åka till Valbo! Vi höres! Puss



BILDER FRÅN GÅRDAGENS BAL!














<3




KÖRKORT!!!!

IDAG HAR JAG TAGIT KÖRKORT, UNDERBART!! :D

I love you baby


090602

gött att man fått sommarjobb på vår kära mataffär här i storvik!!

090601

HAHA MIN HUND FÖRSÖKTE FLYGA NÄR HAN BADADE I SJÖN HÄROMDA´N....


RSS 2.0