090531

Igår var en trevlig kväll hos Anders, han fyllde ju 18 år så vi firade honom + Julia som ju fyllde för några dagar sen! Grattis återigen och tack för en trevlig kväll! :) Det bjöds där på smörgåstårta och till efterrätt marängschwiss! :) De flesta som var 18 gick sedan ut på krogen men för mig blev det istället att åka ut till stugan med älsklingen, där vi har varit hela dagen idag, ute i solen från 10 till 5, gissa om det bränns lite nu? Vi tog dessutom första doppet i sjön för i år!! Också grillade vi kyckling själva för första gången vilket faktiskt blev väldigt lyckat! Idag är det ju mors dag också, jag var snäll och köpte en väldigt fin tårta till min mor :) Nu ska jag göra en läxa men först bjuder jag på lite bilder från gårkvällen;









!!!!!

VÄRME I HELGEN!!!


Pics from Stockholm 25/5










Underbart skulle det vara!!

NORGE 3 MÅNADER I SOMMAR FÖR JOBB.
THAILAND 3 MÅNADER I VINTER FÖR PLUGG.

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!!!!


090526

Hej! Igår hade jag en mysig dag i Stockholm tillsammans med tjejerna. Massor av shopping, glass i solen, mat på kinarestaurang och jordgubbskastning på hötorget (!) Bilder kommer så fort jag fått de av de andra!
Just nu sitter jag och pluggar lite islam hos älsklingen. Lyssna på det här: "koranen säger att en man får gifta sig med fyra kvinnor, men man måste behandla alla fyra rättvist och älska dem lika mycket" WHATTTTT? haha stört ju.

Förresten så färgade jag håret i morse, nu är jag kolsvart i skallen. Det stod brun på förpackningen men så blev ikke resultatet. Så nu jag har gjort 2 inpackningar och tvättat håret ungefär 10 gånger så att färgen ska försvinna, men det ser inte så ljust ut (HAHA.)
Nej hörrni, nu ska jag springa ut med hunden och sedan ska jag och johan förbereda oss... FÖR GISSA VAD? Vi ska på anställningsintervju imorgon, vi har ju sökt jobb i Norge i sommar!!! KUL! Bara hålla tummarna på att jag inte gör bort mig, jag har ju aldrig varit på en sån så lite nervös är man ju. PUSS.

Här är i alla fall 1 bild från gårdagen, fler kommer sen som sagt.

090524

Idag är det söndag vilket innebär plugg-dag för mig.. Fy fan. Men jag ser verkligen fram emot morgondagen då jag ska iväg till Stockholm med flickorna!! Har dessutom hört att det ska bli väldigt soligt så det blir perfait, som man säger på franska! :)

Förresten!! Idag för 2 år & 8 månader sedan blev jag & Johan tillsammans, och mer blir det ju.
Tack för det!

090523

Idag har vi spelat golf, såhär såg det ut :) ;












090523

Hej! Jag & Johan ska nu ut i hans stuga och ikväll ska vi på bio! :) Ha en fin dag!


Filmtips!

Såg 2 bra filmer igår, "the boy in the striped pyjamas" och "the black balloon" jag rekommenderar er verkligen att se den första filmen, den var jättebra & hemsk, baserad på verkligheten vilket man egentligen inte kan förstå...

The boy in the striped pyjamas - Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna.



The black balloon - 15-årige Thomas slits mellan kärleken till sin autistiska bror och längtan efter en normal vardag där ansvar och konflikter i hemmet byts ut mot ett normalt tonåringsliv. Frustration över den inverkan broderns autism har över hans möjligheter till ett eget liv framstår som oöverstigliga men kärleken till brodern är stor och han slits ständigt mellan glädje och hat.

090521

Har gått runt sjön i högbo idag med johan, mamma & dylon. Nu ska vi grilla! Hörs.



GRATTIS!

Grattis Julia "the african queen" Parkin
18 år idag!!! Hoppas du får en fin dag :)


090519

Bara 12 skoldagar kvar nu, jag räknar ner.. Men när man tänker efter så kommer på att man har ett helt jävla år kvar i skolan innan man tar studenten, innan man kan lämna Sverige.. Funderar på att ta ett sabbatsår, bara för att samla nya krafter. Det vore väl nått det. Ska jag?


<3


090517

Vilken härlig dag! Har varit ute precis hela dagen, gått 3 långpromenader med hunden. Älsklingen & jag åkte till högbo för att gå runt sjön och satte oss i solen vid vattnet och åt glass. Sommarkänslor! Känner att det bränner lite i ansiktet också, kanske man har fått lite färg! Och ännu mer fräknar såklart.. När vi åkte ifrån högbo var det bil-bingo, och busiga som vi är så åkte vi förbi där och tutade 2 gånger och sen åkte därifrån fort som fän, haha! Det blev tyvärr inga bilder knäppta idag, kameran glömdes hemma.. Men nu ska jag gå, vi ska äta hamburgare från aga-kiosken! Ha det fint! Puss.

090516

Hej! Det blev en myskväll med tacos & talang med älskligen igår och ikväll är det eurovision som gäller! Jag hejar såklart på Norge, ja.. För det gör jag. Sverige kan komma tvåa, bara för att, liksom. Jag har nyss varit ute med hunden på en långpromenad, han pep som en liten kyckling imorse så man var ju tvungen att pallra sig upp.. Sen när jag väl kom ut med han och han har fått kissat några gånger, ja då lägger han sig ner på backen och vill absolut inte fortsätta gå. Jag drog i kopplet men han vägrade ställa sig upp så han gled efter backen.. Hahah. Men jag gav honom en godis och då fick han en jävla spurt må ni tro. Nej nu ska jag fixa ordning en riktig hotellfrukost till mig & älsklingen. Puss!

Mina sötnosar.

Norge?

BLIR EVENTUELLT JOBB I NORGE I SOMMAR,
HUR KUL ÄR INTE DET DÅ?! :)

today´s


090514

Det är mycket som händer nu, mycket att göra. Tiden bara flyger iväg. Inlämningar, redovisningar och prov i massor. Stressigt. Men om mindre än 1 månad är det efterlängtade sommarlovet här, så det är bara att stå ut! Jag har varit sjuk några dagar så jag var tvungen att flytta fram uppkörningen så det är ganska långt kvar till den.. Men teoriprovet har jag i alla fall gjort, och det klarade jag! Så det är bara att vänta.. Nu måste jag ta tag i lite läxor, har världens svåraste geografiprov imorgon. Ha det fint! Puss.


En bild från i somras, jag och en söt liten get.


<3

det är tur att jag har dig, du behövs... älskar dig.


Sjukt skön!

Här är Norges låt i eurovision. Lyssna, se & njut!!

090512

Hola! Snart ska Johan & jag skjutsa mina päron till Arlanda så dom ska få åka och götta sig i solen! Jag ska övningsköra dit, vore tragiskt om jag krockade så de inte hinner med flyget.. Men så ska vi inte tänka vettja! Höres sen! Puss

Moi et mon amour, cypern - 08

!!!!!!!!!!!!!!!!

YES! gött

robinson

Nu har jag sökt till nästa Robinson...
Mouahah, fan vad kul om jag kommer med.
Kanske inte så stor chans men jag håller tummarna!


090509

Hej! Har varit i Johans stuga hela dagen så här kommer 2 bilder på mina sötnosar.
Snart ska vi äta grillat och sen ska nog jag iväg på fest om jag orkar! Puss.

 

Congratulations

Hej alla söta! Idag är det 9 maj och min älskade mammas födelsedag!! GRATTIS. Var uppe tidigt imorse, följde med mamma upp till elljusspåret och promenerade 5 km före frukost! Idag måste jag ta tag i lite läxor tråkigt nog.. Men kvällen bjuder på antingen festligheter i Sandviken eller mys med älsklingen i hans stuga!
Jag måste bara berätta min sjuka dröm som jag hade inatt.. Jag drömde att Johans fotbollstränare försökte våldta mig bara för att Johan har slutat med fotboll!! ;o Hahah.. Sen drömde jag att jag dödade en björn. Jag har nog skrikit bra mycket inatt, haha. Aja, it´s time to go! Ska baka tårta! Ha det fint! Puss.


l o v e


Snart är sommarlovet här

Vill ni veta något underbart?
Det är bara 25 skoldagar kvar,
sen är det äntligen sommarlov!


BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen var riktigt rolig! Det började med att vi var hemma hos Gustaf som fyllde 18, där vi fick grillat & potatisgratäng, och till efterrätt kladdkaka & glass! Mycket gott! Efter maten blev det en kubb-runda, tjejerna mot killarna, gissa vilka som vann? JO VI! Dessutom sprack min kjol när jag skulle kasta ner kungen bakochfram, men det var det värt, man offrar sig för laget ;) Efter det cyklade vi iväg till någon fest i vallhov, hade jävligt roligt där också! Vi tackar Gustaf för en rolig kväll!


















Congratulations guys

Jag ser fram emot kvällen då jag ska hem till Gustaf, för gissa vad?
GUSTAF FYLLER 18 IDAG!! GRATTIS!!! :)
Vi säger också GRATTIS till SIMON, som också fyller 18 idag!!!
Ses ikväll grabbar, och då jävlar ska ni firas!! :)


090501 ´bilder från pappas födelsedag


Jag, mina systrar & våra pojkar gav mina föräldrar en utlandsresa till Bulgarien, eftersom pappa fyllde jämnt idag och mamma fyller jämnt snart!! Dom åker redan om 1 vecka! :) Och det är dom verkligen värda.


Jag & min syster Diana


Älskade mamma & pappa! Lite ljus bild..


Cheesecake!


Mums. Gissa vem som gjort tårtorna då? Jo jag :D


Min syster Sandra & hennes pojkvän Mats.


Diana & hennes pojkvän Krister.


Mina storesystrar & jag.


CONGRATULATIONS!

Idag fyller min kära pappa år, jämnt dessutom! Och det är ju inte varje år man fyller jämnt så ikväll har vi hyrt lokal så det blir en fest för alla nära&kära! Så idag ska jag hjälpa till med förberedelser hela dagen, baka, göra tårtor, fixa maten osv!

Grattis pappa!!
 

Vi säger också grattis till AMANDA,
hela 18 år idag!!

RSS 2.0