090731

Idag kom chocken. Jag kollade i almanackan vilket datum det var. Jag såg att det är 1 augusti imorgon vilket betyder att jag börjar skolan redan om 20 dagar!? Vilken tur att bulgarien & thailand är bokat, då har man något att se fram emot! 1 år kvar i skolan och sen börjar livet. Förresten, när jag ändå nämner skolan kanske vi verkligen ska ta tag i klassfesten som vi pratat om sen vi gick på sommarlov? ;o Eller!?!?!
Nej hörrni, nu är det dags att släcka, börjar jobba 8.00 imorgon. God natt!

jag & amanda i stockholm


Kamera

jag tänkte sälja min kamera, någon som är intresserad? hör av er i så fall.


090730


090729

god morgon! är det nån mer som är vaken nu? nä, jag tänkte väl det. nu ska jag bege mig upp på jobbet, jobbar ända till 19 idag. till kvällen blir mys & grillning tillsammans med lite härliga tjejer! puss.

 

min dag på jobbet

idag hände lite pi nsamma saker på jobbet må ni tro. tänkte faktiskt ta och berätta för er.  

1. jag & anna stod och pratade innanför en dörr som går igen automatiskt, en gubbe kommer och frågar efter knäckebröd. medan han gör det så trycker anna på en knapp så att dörren inte ska gå igen, men istället trycker hon på fel knapp så dörren går ner mitt framför ögonen på gubben. bra gjort anna.

2. anna, jennifer & jag stod och packade upp läsk. en gubbe kommer och frågar oss efter skinkan, vi säger att han bara ska vända sig om så ser han den, då säger han att han är synskadad och ser ingenting... pinsamt.

3. sist men inte minst så tappade jag en glasburk med marmelad så golvet blev fullt av marmelad. en liten kille i 7 årsåldern ser det och frågar "varför gjorde du sådär? det var väl dumt?" mitt svar blev "jo, jag kände helt enkelt för det"

myysigt

När jag flyttar hemifrån ska det se ut såhär!

pure love

Skrivet av min älskade johan;
Den 9 mars 1991 blev jorden en ängel rikare. Det var då Pernilla Gustavfsson föddes. Redan i början kunde man se att den här tjejen var speciell. Hennes skratt smittade av sig till andra. Hennes charm kunde man se från flera mils avstånd. Hon var snäll mot allt och alla. Hennes utseende var precis som en ängel ska se ut. Fint hår blandat med ett fint ansikte. Och man får inte glömma den där söta skrattgropen på vänster sida. 

Sommaren 2006 var första gången jag fick äran att träffa denna ängel. Från första sekunden jag såg denna vackra varelse var jag fast. Vi lärde känna varandra och jag blev den lyckligaste killen på jorden när hon tog in mig i hennes hjärta..


THAILAND!!!!

ÄLSKLINGEN & JAG HAR BOKAT THAILAND, VI ÅKER DEN 19 DECEMBER OCH BLIR BORTA I 3 VECKOR. UNDERBART!!

bowling

disco-bowlade igårkväll, det var riktigt längesen jag bowlade sist men gud vad kul det är!


jag var överraskande bra faktiskt


det kändes rätt fint att leda redan efter första serien


min johan


emil var nog den stelaste bowling-spelarn jag sett! haha

bilder från stockholm


snygga måns var programledare på sommarkrysset & smartast på grönan


jag var med på smartast på grönan


jag, fam.lundbergs kusin sofie, johans lillasyster sara


nya karusellen insane, sjukt rolig


söt


snyggt?


top-model


hej utomjordingar


johan


vi åkte limousine hem

stockholm

istället för att åka till göteborg ihelgen så far vi till stockholm & gröna lund istället. vädret i göteborg skulle bli regnigt men vädret i stockholm skulle bli soligt och det är klart vi vill ha sol! dessutom älskar jag stockholm. vi ska sova på hotell och gå på stan också, kommer bli mys. ha det fint. puss.

stockholm förra sommaren.

GRATTIS LISA

18 ÅR IDAG!!


090716

har varit i gävle med mami idag. det här var första dagen på väldigt länge jag varit ledig, kändes konstigt men skönt. jag var ute efter tapeter, är trött på mina tapeter så det blir tredje gången på ett halvår som jag ska tapetsera om. dock fastnade jag inte för några, eller jo. jag fastnade för en tapet men den kostade 1200kr/rulle. aldrig att jag lägger ner flera tusenlappar när jag ändå ska flytta hemifrån snart. vi ska åka till fler ställen någon annan dag och fortsätta leta. fick istället för tapeter med mig en plattång, en mascara och ett nytt fiskespö hem! gött.


090715

jag längtar till helgen för då drar vi till den fina staden göteborg och till liseberg. sjukt kul.


090714

har nyss kommit hem från en fiskekväll med shayan, det var trevligt även fast det inte gick sådär jättebra för oss! det började med att shayans spö var sönder så vi var tvungna att veva ut hela linan och sen veva på den igen, det behövdes tejp, så smart som man är så kom jag på att vi kunde använda koda (kåda?) från träden och visst funkade det utmärkt! ingen av oss fick fisk så tålamodet började ta slut men till slut började det nappa för mig och jag fick upp en liten mört! haha. aja nu ska jag bege mig, ska upp och jobba imornbitti. puss & god natt.

SJUKT GRYMT!

det här är nog något bland det grymmaste jag sett, en man som ritar 3D på gatorna!














kvällspromenad


moi


mon amour et moi


det här är enligt mig det finaste huset i sandviken

GRATTIS ANNA

18 ÅR IDAG!


i love you


Världens konstigaste dröm?!?

Tänkte ta och berätta min sjukt konstiga mardröm som jag hade inatt. Det blir en lång historia men ha tålamod.

Det hela började med att jag hade hamnat i koncentrationsläger någonstans tillsammans med många andra människor, bland annat min vän Lisa. Och gissa vilka som var ledarna för det hela? JO, det var ju mina arbetskollegor på konsum! Snacka om arbetsskada att jag drömmer om konsum varje natt... I alla fall.. När vi var där på lägret så fick vi sätta på oss sånadär stora zigenarkjolar och ingen fattade att vi så småningom skulle bli dödade förutom jag och Lisa. Vi bestämde oss för att vi skulle smita ut genom ett fönster som var ungefär 10 cm stort, haha. Men jag struntade i Lisa och smet själv istället, jag vet inte varför? Jag var tvungen att ta av mig den stora kjolen så jag sprang naken därifrån. Jag sprang, sprang och sprang.. Till slut kom jag fram till en konsum-affär där jag sprang in och frågade om jag fick låna telefonen för att ringa efter taxi. Men helt plötsligt så kommer alla mina arbetskollegor för de hade fått reda på att jag hade smitit, jag bestämmer mig för att gömma mig någonstans. Gissa vart jag gömmer mig? I EN FISKBULLE-BURK. HAHAHA. Vet inte hur jag fick plats. Haha. Hur som helst så klarade jag mig undan eftersom jag låg där inne i flera timmar. Till slut gick jag ut, gick in i ett litet rum. Där ligger mamma och sover, jag väcker henne och det första hon säger är "åh nej, klarade du dig från koncentrationslägret? jag som hade hoppats på att du skulle dö" SJUK DRÖM VA? Jag vaknade upp helt klibbig av svett. Aja. Det var allt för sen ringde väckarklockan och jag begav mig till konsum för att berätta för alla vad jag drömt! Haha.

090709




090708

Såhär blev mitt hår.


090708

Sådär, då hade man page igen då. Och ljusa slingor. Älsklingen sa att jag såg ut som Victoria Beckham så det var ju snällt. Jag är inte sådär jättenöjd men helt okej nöjd. Ni kan få se bild sen, men nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Jobbar 16-20 idag bara. Puss.

090707

Imorgon-bitti ska jag in till gävle för att klippa page & färga ljusa slingor!!

090706




090705

Godkväll. Har nyss kommit hem efter en trevlig kväll med lite gamla godingar. Vi åkte först ut till Alexander som bor ute i skogen där vi hade tänkt att vi skulle ha picknick, men istället kom vi på att vi skulle åka in till gävle för att ha picknick så vi åkte dit istället. Vi satt en stund vid vattnet och åt melon, godis, vindruvor & nötter. Det blev kallt så vi gick in till stan och satte oss på ett café istället. Efter ett tag åkte vi till Fia i Sandviken och satte oss där en stund. Vi åkte runt litegrann i Sandviken, dom tyckte att det var så roligt att se mig köra. Och dom var inte ett dugg rädda, eller? Efter det skjutsade jag hem dom och nu sitter jag här ensam i mitt rum med en vetevärmare på fötterna och lite fin musik. Saknar min Johan. Bjuder på någon bild innan jag ska sova. Puss. 


fia, rosanna & jag.


alexanders outfit var värd att fotograferas.
skjorta; carlings
tröja & byxor; mq
skor; h&m


fint va?

090704

Har varit i gävle med mor min idag. Hade bestämt mig för att inte köpa så mycket så det blev bara ett par jeans och en tröja. Städade garderoben när jag kom hem, fick ihop två påsar som jag ska slänga eller skänka bort. Snart blir det grillning och efter det ska jag nog ha en myskväll med några vänner. Ha det fint. Puss.


t-shirt & väska; h&m
kavaj; b-young
jeans; lager157
skor; crispin

090704

JA MEN SJÄLVKLART. Självklart regnar det idag när jag för en gångs skull är ledig...

FILMTIPS!

Har sett lite bra filmer på sistone, så vad sägs om lite filmtips?

Confessions of a shopaholic - komedi + romantik. Den handlar om en tjej som heter Rebecka, hon jobbar på en ekonomitidskrift men eftersom hon är shoppingberoende så räcker inte pengarna till tillräckligt och hon har väldiga skulder. Hon snubblar på en story som verkar bli hennes räddning men skulderna minskar inte direkt när hon drar nytta av uppmärksamheten hon fått. Betyg? 3/5. Helt okej, typisk tjejfilm. Snygga skådespelare.




Eden Lake - skräck. Ett nyförälskat par åker till ett ställe där de hade tänkt spenderna en romantisk helg tillsammans. Dock förstörs det av ett gäng barn och ungdomar som trakasserar dem och gör allt som man inte kan tänka sig. Betyg? 4/5. Väldigt bra för att vara en skräckfilm, det är en helt sjuk film och vi blev så jävla förbannade när vi såg den. Vi ville bara stänga av men den var ändå bra och man ville såklart se vad som hände. . Jag rekommenderar den. Dessutom är killen i filmen snygg. 

 


Spring breakdown - komedi. Tre kvinnor i 30 årsåldern bryter deras gamla tråkiga liv genom att åka på semester på en av de öar som är populära för studenter att fira lovet på! Det är mycket som går till överdrivt, ganska rolig film stundtals om man har dålig humor som jag har. Betyg? 3/5. Helt okej.




Mall cop - komedi. En kille som heter Paul försöker få ihop ekonomin genom att extraknäcka som vakt i en galleria. Det är ett jobb som han tar seriöst och när några rånare genomför en kupp och stänger ner hela gallerian så får Paul äntligen visa vad han går för. Betyg? 4,5/5. Riktigt rolig film!!


090703

Hallå. Är just nu hemma på lunchrast, har jobbat från 9.30 och ska jobba till 19 ikväll. Jag hade fått hem världens godaste parfym idag, escada sunset heat. Dom har slutat sälja den i affärena men som tur var så fanns den att beställa på internet! Och vet ni en ganska sjuk sak? Att idag öppnade en thai-restaurang, HÄR? I STORVIK? Vi prövar den ikväll! Nej nu ska jag åka upp på konsum och fortsätta jobba. Ha det fint! Puss.


pictures

kände för att se tillbaka på lite gamla bilder,
då tänkte jag att jag kan ju lika gärna dela med mig av dom.



cypern 2008, vår 2-årsdag


en mysig sommarkväll 2008, rebecka - maria - jag -  hannah - josefine


stockholm 2008, det fina hotellet clarion sign vi bodde på


sommarkväll 2008


60/70-tal 2008


johan attackerade en häst när vi campade i rättvik 2008


camping 2008


jag - sanna - elin, elin 17 år 2008


modevisning 2007


modevisning 2008 therese - jag


julafton 2008


2008


2008


midsommar 2008 josefine - sara - jag


sommarkväll maria - elin - alexander - jag - elin


idre 2007 jag & johan


kryssning 2008

RSS 2.0