Fiestaaa!!

Hade en sjukt rolig kväll igår!! Tack så mycket flickor!


HAHAH fyfaan vad vi hade roligt åt den här karln

090828

det är så SKÖNT, gissa vad? jo nu är det helg! det är grymt efterlängtat nu när skolan dragit igång igen. min mentor var smart och sa idag "nu är det fredag och snart helg, och vet ni vad det bästa är? att fredagar kommer tillbaks varje vecka" så sant så! vad händer ihelgen då? imorgon blir det utgång med flickorna och det är jag grymt taggad på! men först ska jag jobba hel-dag på konsum, inte fullt lika taggad på det faktiskt. men nu är det dags att sova, god natt & puss!


3 ÅR TILLSAMMANS IDAG <3

Idag är det 24 augusti 2009, för exakt 3 år sedan var dagen då du & jag blev vi. Den dagen som förändrade mitt liv helt och hållet. Jag minns första gångerna vi träffades, det pirrade i magen och man kunde inte få nog av dig. Ditt fina leende, dina blåa ögon, din brunbrända kropp och ditt solblekta hår.

Dessa tre år har vi gjort och gått igenom mycket tillsammans, vi har väldigt många minnen. Både bra & dåliga, men självklart mest bra. Vi har haft en paus med en massa tårar på 3 månader men att vara utan dig är som ett liv utan luft, så det blev vi igen vilket är det bästa val jag någonsin gjort här i livet.

Nu väntas Bulgarien 8-16 september och Thailand 19 december-8 januari tillsammans med dig, det kommer bli underbart. För exakt 1 år sedan var vi i Cypern tillsammans där vi firade vår 2 årsdag. När jag tar studenten 2010 drar vi härifrån älskling, vi uppfyller vår dröm om att leva och bo utomlands.

Dagen du frågade om det kunde bli vi, var den bästa dagen i mitt liv.
Jag vill spendera hela mitt liv med dig och jag hoppas du vill spendera ditt med mig.
Jag tackar och bockar för hela 3 år tillsammans, du är fantastisk och jag älskar dig.
090822

Hej! Har precis kommit hem efter en heldag på jobbet, jag är helt slut i huvudet! Nu har i alla fall skolan dragit igång igen och vi har redan fått mejl om att vi ska pröva studentmössor snart!!? :) Jag har redan börjat räkna ner dagarna!! Vi körde en kickoff med klassen i torsdagskväll så jag slänger upp någon bild därifrån. Idag skrev älsklingen & jag ut biljetten till Bulgarien, ska bli skönt att komma bort en vecka snart!! Nej hörrni, nu är det mat och sen ska jag iväg in till Johan för där är det släkt-fest! Ha en bra lördagskväll. Puss.

här kommer några bilder från klassfesten;

fest-skola-fest

Då var skolan igång igen och det firades med en utekväll på kharma igår! Tack för en rolig kväll tjejer! Nu ska jag ut i solen sen iväg och jobba och efter det är det fest igen, då äre nämligen klassfest! Puss


simone, anna & jennifer


jag & simone


kanske världens snyggaste tjej!


mathilda, erika & frida


cilla, anna, jag, jennifer & simone


jennifer & frida


puss


micke, shayan, jag & simone


louise, janina & pernilla

Sommaren är slut, redan?

det är helt SJUKT, skolan börjar på torsdag!?!???

bilder från gårkvällen!


malin, janina, jag, pernilla & sandra


pernilla, janina & sandra


evelina, caroline, janina & pernilla


fulast vinner


påväg till lobby


jennifer, GRATTIS i efterskott, hoppas du hade en bra kväll igår


härliga shayan


hahah den där sjuka jäveln micke mådde bra?

Weekend

Min helg har varit kanonbra, i fredags var det avskedsfest hos fia och där bjöds det på tacos, det blev en trevlig och lugn kväll. Igår åkte jag & älsklingen till valbo och shoppade lite nya kläder och till kvällen blev det förfest hos Janina och sen ut på krogen. Sjukt rolig kväll blev det! Jag lägger in några bilder från i fredags nu och bildera från igårkväll kommer upp till kvällen, nu ska jag göra mig ordning och sen iväg till valbo med Shayan! PussAvskedsfest

Åker strax iväg till Fia som ska ha avskedsfest, hon drar nämligen till Örebro för att börja plugga! Tar med mig kameran och knäpper förhoppningsvis lite bilder, vi hörs! Puss

090813


Ny kamera

Jag har köpt mig en ny kamera och den är väldigt bra!!


090809

hej! har haft en grymt härlig dag på stranden idag tillsammans med amanda, amanda, sandra & viktoria. vi låg där ända framåt kvällen och man har ju faktiskt fått lite färg! nu ska jag skynda mig för shayan kommer och hämtar upp mig strax och då ska vi iväg och lira lite tennis. hörs! puss.

bilder från gårkvällen

här kommer några bilder från den riktigt trevliga natten i johans stuga! :)


090807

Hej! nu ska jag börja göra mig ordning för kvällen. Jag, Johan, Hampus & Simone ska ut till Johans stuga för att grilla och spendera natten där. Kommer nog bli väldigt trevligt!
Ha en bra kväll. Puss.


090805


glass i solen


älskade mor & bror

090803

otroligt! idag har jag och johan både spelat tennis & bowling. gissa vem som vann? jo. jag!


Sommaren med Göran

Hej! Har varit på bio med Johan, Hampus & Simone ikväll! jag hade höga förväntningar på den och trodde att den skulle vara bättre än vad den var, men den var ändå väldigt rolig och bra! Riktigt bra om man tänker på att det är en svensk film. Rekommenderar er att se den i alla fall :) När vi kom hem beställde vi pizza och nu ska vi bädda ner oss och se på någon film. Om jag får bestämma så blir det nån mysig kärleksfilm, såklart. Ha det fint. Puss.


090801

Varje dag kommer 90-åriga, pigga, sköna Karin in på konsum i en rosa & lila joggingdress, det vita håret står rakt upp och käften går i 110 när hon tuggar hennes tuggummi. Imorse kom hon in och frågade efter bullar, jag gav henne det och gud så glad hon blev. Efter 2 timmar kommer hon tillbaka och frågar IGEN efter bullar, jag säger att hon nyss var in och köpte bullar men då svarar hon "VA? vad svamlar du om? jag har inte ens varit ut idag" då börjar man fundera om det var hon eller jag som hade rätt...

NU; chips & dipp + film + min pöjk.
Förresten! Idag tog jag farväl av mitt ljusa hår och färgade mörkt.


RSS 2.0