Paranormal activity

En bra & läskig film, en aning seg i början och slutet var kasst. Men annars var den bra, helt klart sevärd! NU är det godnatt!! Ska upp och jobba imorn, och vet ni? Det bjuds på kaffe & rulltårsbakelse på konsum imorgon, kom och smaka vettja! Efter jobbet bär det av till Julia på halloweenfest, KUL! :)

Förresten.. Som ni märkte var jag jävligt irriterad i förra inlägget men vet ni egentligen vad det berodde på? Jag hade inte ätit någonting sedan lunch och jag kan säga att jag inte är rolig att handskas med om jag inte ätit på några timmar. Haha! Sängen är faktiskt rätt skön ändå, sorry för att jag brusade upp så jävligt mamma! ;p

arg, ja det är bara förnamnet

FY fan vad irriterad jag är på min mamma just nu. När jag kom hem från jobbet för 1 timme sen hade hon köpt en ny säng till mig och gjort sig av med min kära gamla säng, ÅH. Den här nya är bara 1,40 m säng. Hon gjorde det UTAN ATT FRÅGA. Hon gjorde det för att min min säng, enligt henne, var så "nerlegad" så jag skulle få ont i ryggen.
JA NI KANSKE FÖRSTÅR ATT JAG ÄR SUR.....
I alla fall så har jag lagat iordning tacos för älsklingen kommer strax så det blir skräckfilm & tacos ikväll, nu måste jag lugna ner mig lite grann, typ räkna getter eller nåt. Ciao.

091029

Shit vad höstlovet bara flyger iväg, det är redan torsdag idag! Jag har varit väldigt flitig eftersom jag jobbat varje dag. Inte så mycket till lov alltså, men vad gör det när thailand väntar hela jullovet? Idag är det återigen jobb som gäller och till kvällningen får jag hoppas att älskligen vågar komma hit och se på skräckfilm, har hört mycket bra om "Paranormal activity" så vi får se om den uppfyller förväntningarna. Slänger in trailern till den.


picture

bild från cypern förra sommaren.


fina-anna & jag.


Söndagskväll. God natt.

Nu är söndagen snart över och det är ny vecka imorgon igen. Har haft en skön dag idag, varit med älsklingen och bara tagit det lugnt, bakat marängschwiss och sett lite på harry potter. Jag ska släcka strax, ska faktiskt upp till skolan imorgonbitti för att göra ett prov, och sen ska jag in till gävle för att gå på stan och fixa ett nytt pass eftersom mitt går ut om någon månad. God natt!

Lördagskvällen!

Kul kväll igår! Tack för den! Idag mår jag prima, ska iväg och jobba i 3 timmar snart.
Lägger upp någon bild från gårkvällen först!







38 månader

Idag är det 24 oktober och det innebär att jag blev tillsammans med Johan för exakt 38 månader sedan, med andra ord för 3 år sedan & 2 månader. Shit vad tiden går fort alltså! Om 49 dagar lyfter planet till Thailand, japp, nedräkningen har redan börjat, så blir det när man hatar Sveriges väder!

jag vill ha VÄRME

fredagsmys

JAG ÄLSKAR LOV. hur underbart äré inte då?
nu ska jag fortsätta se på idol med min familj
och sen sova. ska upp tidigt och jobba imorn,
lördagskvällen bjuder på fiesta med bäst-jeff!

såhär glad är jag över att ha lov!


lördag!

nu taggar vi väl till inför helgen va!?! löning & allt.
e-type kommer till sandviken även, fin-fint!



Tisdagskväll

Har precis lagat pasta carbonara med johan, det blev som det blev. Rinnigt. Men gott faktiskt. Måste snart ta och sova, jag & Julia ska nämligen iväg till olika skolor imorgon för att informera niorna om samhällsvetenskapliga programmet. Vi ska locka till oss folk helt enkelt. Jag funderar starkt på att säga till dom att dom inte ska välja sam om de vill ha någon fritid. Vi får se vad jag vräker ur mig! Nu är jag verkligen trött, har jobbat hela dagen idag. Kanske blir det en mysig film först. God natt!


Garderobsrensning!

Shit vad stolt jag är just nu! Jag har rensat min garderob och såhär mycket kläder har jag aldrig slängt någon gång. Har slängt minst 30 plagg och jag brukar alltid tänka "jag har aldrig använt den här någon gång men jag kommer säkert använda den någon gång i framtiden" men idag tänkte jag "fyfan vilken ful, jag kommer aldrig använda den här" och puts väck så var en fjärdedel av min garderob borta! BRA PERNILLA.
NU är det dags för lördagsmys med mi familia!! Ciao

lördag

.. innebär lördagsmys!


Kanske äger vi världens sötaste hund!?


Vila i frid, morbror..

Cancer. Kan inte beskriva hur förjävligt mycket jag hatar den där sjukdomen. Inatt dog min morbror efter ett tags lidande. Vill inte ens förstå det själv. Han blev bara 53 år gammal.  Det var svårt att se honom ligga där. Död. Jag hade bestämt mig för att inte träffa honom för att jag ville minnas honom hur han var som frisk. Men inatt när han hade dött ville jag se honom en sista gång. Cancern hade förändrat honom så mycket, kände knappt igen honom. Jag önskar att all cancer kunde gå att bota. 
Hoppas du får det bra. Vila i frid.


GRATTIS ÄLSKLING

idag firar vi att älsklingen fyller 19 år!! grattis!
dessutom firar vi att det är exakt 2 månader kvar tills vi åker thailand!


lördagskväll

God kväll! Ikväll blir det en lugn kväll, är hemma med älsklingen och ska se på Sverige-Danmark. Det blev ingen utgång eftersom jag ska upp tidigt och jobba heldag imorgon, men alla ni som ska ut får ha det så himla kul!! Puss


091009

HELG. Igen! Jösses vad veckorna går fort. Ska bara till skolan en sväng på eftermiddagen för att ha fredagsmys med klassen, som vi har varje fredag. Japp, varje vecka är det en från klassen som bakar och en tar med sig "veckans låt" också sitter vi och myser och efter det är det helg. Mysigt va? Nej nu ska jag göra nåt vettigt, är sugen på att bowla så jag ringer nog älskligen nu och drar med honom, om han vågar spela mot mig.. Ha en bra helg!

fina julia & jag förra vintern

091007


Studenten närmar sig!

Studentkryssningen är bokad!
Studentbal-kavaljer är bestämd!
Studenten247 dagar kvar!!

my weekend

då var det måndag och skola igen, helgen har varit great! fredagskvällen spenderades hemma framför en film, lördagskvällen först hemma hos isabelle med flickorna och efter det lobby. riktigt roligt! och till er som fick konstiga sms av oss; det var ett spel!! haha! och söndagskvällen blev det bio med älsklingen, "flickan som lekte med elden" riktigt bra film. se den om ni inte sett den! nu ska jag slänga in några bilder från lördagskvällen och sen åka iväg och ta spruta... puss!









091003

jag ska tatuera mig igen! wiho

RSS 2.0