AMANDA RIMMAR;

"Pernilla, hon blir hellre snäckad än häckad, på studenten hittar vi henne däckad. 20 år senare är inget annorlunda, förutom att hon bor i hedesunda. 5 barn och hund, inte en lugn stund! johan står jämt i givakt och pernilla gillar fortfarande hans prakt, i skolan var hon den snygga, vid 40 liknar hon mer en brygga..."

Alltså Amanda... Jag vet inte vad jag ska säga!!


God nattHar haft en mysig kväll med julia & amanda och nu är det sovdags. God natt!

Hachiko; A Dog's Tale

Hade en jättemysig kväll igår, jag såg på två filmer (utan att somna!?) först hos Malin med Amanda & Andreas, då såg vi på Hannah Montana the movie, jag må erkänna att den var bra men inte så pass bra att man vill se den 5 gånger (Malin?) och sen åkte jag till Johan där vi såg på "Hachiko, a dog´s tale" den var fin, och dessutom verklighetsbaserad. Kort och gott handlar det om en hund som möter sin husse efter jobbet varje dag, men en dag kommer inte hussen med tåget för han drabbas av en hjärtattack och dör, men hunden sitter kvar och väntar och väntar.. Det här är alltså verklighetsbaserat, och då satt hunden och väntade på honom i NIO år.


2 bilder från i fredags,Yesterday

Tomas Järvheden var riktigt bra igår, fantastiskt roligt ;) Efteråt hade vi planerat utgång men det blev aldrig av, istället blev det film hos Johan "äntligen midsommar" lite spårad film. Nu ska jag iväg upp på Konsum och jobba 3 timmar (betalt för 6 timmar!) och efter det in till Gävle för att gå på bio med tjejerna! Puss
Fredag - Lördag

Väldigt lyckad kväll igår, tack till alla som var med och gjorde den till en lyckad kväll! Nu är jag pigg som tusan, ska väcka Johan som snarkar så högt så man inte ens kan tänka, och sen drar vi iväg till gymmet en sväng. Till kvällen ska vi in till Gävle för att äta på mingel & bar och dessutom se på Tomas Järvheden, det blir nog kul! Efteråt blir det antingen att stanna kvar i Gävle på något mysigt ställe och ta någon drink eller så åker vi till Sandviken och festar och går ut på Lobby. We´ll se.


FIESTA

SKÅL! förfest hos sophia och därefter är det kharma som gäller.

je t'aimeVous me rendre heureux. Grosses bises!

Sol, tack.

Det bästa som finns är att vakna av att solen skiner, men det är tråkigt att man sällan får uppleva det här i Sverige. Jag ser verkligen fram emot att flytta iväg utomlands till värmen!


bilder från studentkryssningen

det blev inte så mycket bilder knäppta på studentkryssningen men här är några!


STUDENTKRYSSNING

Kommer bli GRYMT. Taggad till 110! SKÅL

Speech

SHIT, i´m actually nervous. Ska hålla engelskatal imorgonbitti i en hel kvart. Jag har aldrig varit nervös kvällen innan jag ska hålla tal, något säger mig därför att det inte kommer gå som jag vill. Tunghäfta? Svimma? Stamma? En sak är i alla fall säker; när det är över kommer jag vara överlycklig!


Pics from yesterday

Lyckad kväll!

Det blev en sista-minuten klassfest igår och på det blev det utgång på kharma. Riktigt rolig kväll, tack SP07a! Bilder kommer upp mot kvällningen :)

Herregud.

Sophia, Sophia. Varför blir jag inte förvånad?

- Pernilla, var du på psykologin?
- Nä, var du?
- Nä, jag var på sjukan.
- Jasså, vad gjorde du där då?
- Jag satte mig på en gaffel så den fastnade i röven, 
  så jag var tvungen att åka dit för att ta bort den.

100316

Jag älskar när solen skiner!
Jag ville bara säga det.

Only great minds can read this,

Only great minds can read this.This is weird, but interesting!  


Fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.  

I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!


<3


My future?

Det här är så läckert. Jag har ju verkligen ångest över vad jag vill jobba med i framtiden, jag skrev till en kvinna som lägger tarot. Jag skrev några yrken som jag funderat en del på, och hon svarade såhär;

Jag kollade på dig i korten och frågade först om dina talanger, så talar korten att din fördel är att du kan inblanda dig till krävande uppgifter i missförhållanden. Du kan ta dina egna beslut, kan ta din egen väg och använda din smarthet mitt i problemer och i sakerna som är outvecklade. Där kan du göra gott resultat och få dig att känna förnöjdsamhet i livet. Din psykiska styrka kan du utnyttja väl i din framtidsyrke.

Sedan kollade jag särskild i följande yrken , dina chanser och din personliga utvecklingsmöjligheter i dem.

Psykolog: Du kan genom dina idéer och dina kunskaper mycket duktigt förbättra för de andra. Du är trygg i dig själv, kan skapa harmoni kring dig, du har kapacitet där. Du kan lösa problem, genom information har du lätt att avslöja en lösning hur man ska handla med problemet. Om du skulle välja det här yrket så har du lätt att få jobb där, för att du uppfattas som förståndig och mänsklig. Som psykolog skulle du må bra, känna lycka för att du får påverka människor  i olika områden i deras liv.

Mäklare: Det är fint att jobba i närheten med människor, deras hus och hem. Att få ett jobb som mäklare kräver också tur. Du måste först visa framgång i området och växa för att få möjligheterna, visa en starkt social kompetens. Du får möta nya saker, praktiskt handlande och samspel med människor. Korten talar om svåra förbindelser inom företagen, detta är ett drömjobb som många vill ha, nästan ouppnåerligt.

Åklagare: Visas osäkerhet, oro om man går på fel väg, du skulle bli för mycket ansluten med negativa saker, rädslor och misslyckanden, säger korten och får dig att må bara dåligt.

Polis:
Ger dig först ett hoppets kort som talar om inspiration, det funkar bra för dig! Dina tankar och idéer kan strömma fritt. Du kommer att må bra som polis för att du hittar ett stort tjänstevillighet i yrket, du kan allvarligt ta ställning till sakerna, lösa upp dolda problem. Korten visar också bestämdhet ifrån din sida. Antingen i karaktären eller att du redan realistiskt räknar på det här yrket?! Polisyrket kommer att ge dig styrka och auktoritet. Det passar dig för att du har själslig kontroll över känslorna och håller fast dina principer. Du är uthållig att klara av utmaningar som det ger. Jobb då? Du har inget att oroa dig. En kejsarinna kommer fram, du kommer att tas väl emot som en kvinnlig polis.

Frisör: Brist på talang där som stöter dig bort från den yrket. Du kommer helt tydligt att inte trivas med det heller. 

Fotograf: Visar både förluster och stress att komma till en position som skapar jobb. Varför inte, men blir bara ett yrke med förnedring, (vet inte vad som menas)  rastlöshet och oroligheter, inget att göra, med andra ord.

Dietist: Inre tvivel, dåligt val, klen inriktning.

Dessa yrken, främst polis och psykolog gav mycket positiva influenser och rättvända kort. Allt annat verkar ostabilt för dig. Vad du än väljer så önskar jag dig lycka till i detta viktiga val i livet!


Stockholm

Har precis kommit hem från en mycket trevlig dag i Estockholmo. Jag fick det i födelsedagspresent av älsklingen, thanks! Det har varit lite av en otursdag för mig idag, det började med att jag hade glömt mitt bankkort hemma imorse, men det löste sig genom att pappa fick brumma upp och lämna det en sekund innan bussen kom. Vi hade tagit med oss några frågor från trivial pursuit för att köra det på bussen, och där hade jag en jävla otur. Japp, jag kallar det otur. Otur med frågor helt enkelt. När vi satt på en kinarestaurang på lunchen välte jag halvt omkull ljuset som stod på bordet. När vi skulle ta fram kameran för att knäppa kort så märkte vi att jag glömt att stoppa i batteriet tillbaka efter att jag laddat det. När vi var på väg hem hoppade Johan av bussen i Sandviken, jag åkte vidare till Storvik och vad tror ni inte att jag gör? Jo, jag somnar så busschauffören var tvungen att komma och väcka mig. "Hörrudu, du ska väl av här i Storvik va!? Jag svängde ju in här enbart för dig, så somnar du" Det var inte nog med det, jag hade dreglat som en sankt bernardshund, han må ha undrat vad jag var för en typ.

Nu känner jag att det är dags att sova.
God natt!

Kan ju bjussa på en bild från Stockholm från sommaren 08.

Studentmössor!

Idag skiner solen och studenmössorna kommer!!!

Birthday!!

19 år!! Tack för alla gratulationer mina vänner! Har haft en toppendag, vaknade upp med frukost på säng, åkte iväg till skolan några timmar och sen hem, tjejerna kom och vi åt tacos och kladdkaka, spelade rappakalja och trivial pursuit som jag fick i present av dem :D tack!! nu kan jag träna min allmänbildning lite extra ;) nu kom älsklingen hit så nu ska han få lite fika :) PUSS

Dagen före min dag

Inget speciellt egentligen, men imorgon fyller jag år. 19. En värdelös ålder. Men det är ändå alltid roligt att fylla år, tjejerna kommer hit för middag och det blir trevligt :) En frukost på sängen sitter ju aldrig helt fel heller. Jag vill ha slätvälling, som jag fått på alla andra 18 födelsedagar! Det slinker ner fint i kistan det ;)

Idag då? Det har varit en underbar dag idag. Solen har skinit och folk har har varit så glada! Jag LOVAR att det är solen som gör alla så glada. Älsklingen & jag tog en långpromenad med min hund runtom i Sandviken, vi gick även till hundcaféet på stan och gav honom en bakelse av kycklinglever, dock gillade han den inte. Han är ju van med fläskfilé, lammfilé och rostbiff den bortskämda jäveln.

Nej, nu är det dags att ta tag i livet. Jag har ett engelska tal på 15-20 minuter på fredag, det måste skrivas klart och tränas på.


Law abiding citizen

Vi såg en riktigt bra film idag, law abiding citizen. En väldigt spännande thriller.  Se den!


Ibland är livet förjävligt

Jag som hade blivit frisk från magsjuka och allt skit så jag tog på mig att jobba på konsum igår, 8-20. Jag hade ont i halsen men det gick bra från en början, men mot eftermiddagen började jag låta mer och mer som en karl. Till slut kunde jag knappt säga ett ord. Jag blev riktigt svimfärdig och var tvungen att åka hem från jobbet, jag körde bil hem från jobbet och jag HALLUCINERADE (?), det var SJUKT äckligt. Jag trodde att jag såg bilar hela tiden så jag tvärbromsade hela tiden eftersom det kändes som om jag skulle krocka, men jag mötte inte en enda bil egentligen! Det var ingen hemma när jag kom hem eftersom mina päron var på 30 års kalas. Då blev allt suddigt, jag blev kokhet och svimmade på golvet. Både johan & mamma försökte ringa mig flera gånger vilket jag inte hörde eftersom jag låg avsvimmad, tur som det var skyndade johan sig hit efter jobbet och fick liv i mig med en massa vatten, chips och en pizza. Tack älskling. Jag skulle egentligen jobba idag också men det blev såklart en sjukanmälan. Istället blir det kurera, kurera och återigen kurera mig!


Mamma är bra rolig ibland hon!

- Mamma, jag vill ha ett bubbelbad!
- Men Pernilla, det kan du ju göra själv. Om du äter ärtsoppa första dagen, kålsoppa andra dagen, bruna bönor tredje dagen och på fjärde dagen har du ett rejält bubbelbad ;)

Even when I´m wrong, I´m right

Det här är så sant, så sant. Det stämmer verkligen in på mig!


100304

Gud vad skönt det är att äntligen vara frisk! Magsjukan är helt borta och jag kan äta allt utan att spy upp det igen. Jag har fortfarande ont i halsen men det är ju som en fis i rymden jämfört med magsjuka!

Jag såg förresten en jättebra men sorglig film för någon vecka sen.
"Allt för min syster", jag rekommenderar er verkligen att se den!


Jag säger godnatt med en rolig historia.

Det var en gång en man som målade om sitt staket. Det var vitt-sen! HAHA.

Magnus Weideskog
Sovit 40 timmar i sträck, måste vara rekord!

Jag har sovit och sovit och sovit, vaknat ibland för att gå upp och spy. Har försökt äta men allt kommer upp lika fort som det kommer ner. Under gårdagen lyckades jag i alla fall få i mig en stackars ynka skorpa som låg kvar i magen. Idag känns det bättre, jag kan stå på benen och det lilla jag äter kommer i alla fall inte upp :) Magsjuka sitter ju bara i någon dag så jag är nog helt bra tills imorgon, bra det, för i helgen väntas Stockholm och det tänker jag inte ställa in! :)


Jag hatar att vara sjuk.

Jag ska aldrig mer önska att jag vill bli sjuk, jag tänkte häromdagen "men vad gött det skulle vara att bara ligga hemma, äta glass och bli uppvaktad med frukost på säng osv." men NEJ, det är en PLÅGA! Jag vaknade upp imorse med allt som kan tänkas; feber, yrsel, huvudvärk, hjärtvärk, illamående, halsont, ALLT på en och samma gång. Igår var jag pigg som en lärka, hur kan allt komma så fort över en natt? Dessutom har mamma blivit sjuk över natten så vi ligger här hemma och spyr ikapp typ. Det är så himla tråkigt och jag är är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har inte varit riktigt sjuk på hur länge som helst, jättebra tajming att allt kommer på sportlovet. Nej, nu ska jag kura ner mig under täcket igen med hunden min som ligger och tycker synd om mig.

RSS 2.0