090228


Spray-tan

Hola! Nu har jag beställt spray-tan. Dagen före jag ska gå modevisning med temat "badmode" och dagen före balen. Perfect! Jag blev en aning förvånad när jag ringde och bokade. Det var nämligen en kille som svarade. Jag tänkte "inte fan kan väl killar hålla på med sånt här" så jag frågade efter tjejen som gjorde själva sprayningen. "Äh det är jag som gör det" sa han. I get a shock! Jag vet inte varför, men på något sätt så underskattar vi nog pojkar som håller på med såna här "flickiga" saker. Man tror inte att pojkar kan sånt. Men det är ju egentligen samma sak när pojkar underskattar oss tjejer. Helt ärligt så underskattar de oss i ALLT; styrka, fotboll osv. Anyway.. Jag fick seriöst för mig att han var bög, då han helt plötsligt sa "du, om du är rädd för att visa dig så har jag en sambo som också kan spraya" Han var alltså inte bög! What a relief. Inte för att jag inte gillar bögar men ska jag vara ärlig så har jag lite svårt för dom. Aja, nog med snack från mig nu, jag ska ligga med min säng nu. Har besämt mig för att gå upp tidigt imorn för att ta en långpromenad före frukost. Det är ju så skönt! Sleep well. Kisses.


090227

Hej! Jag lär säga att jag var jätteduktig idag.
Jag lagade nämligen detta till mamma, pappa & mig;
x Pasta Carbonara.
x Sallad med gurka, vitbergssallad, tomat & cachewnötter.
   På sidan om; majs & soltorkade tomater.
x Efterrätt: Chokladmousse med silverpärlor.

Det blev väldigt lyckat faktiskt, jag har visst dolda talanger i matlagning! Men nu hörrni, ska jag ut och gå med hunden och till kvällen blir det väl antagligen någon film, och förhoppningsvis träffa älsklingen min. Ha en mysig kväll allesammans. Ciao.

Bild: Sommar 2008.

090227

Hej! Nu är det fredag och lovet är snart slut. Helt otroligt vad lov alltid går så fort, jag förstår inte! Idag är det i alla fall skinande väder här i Storvik och jag ska till "Storviksbacken" för att åka pulka & dricka varm choklad med några vänner :) Till kvällen är jag faktiskt sugen på att laga en god middag och efterrätt här hemma, men eftersom mamma sa "men jag vill ha något gott till kvällen" så vet jag inte..... Tack för den, haha. Aja, nu ska jag leta på en pulka, täckbyxor & värma choklad. Först bjuder jag på en sjukt bra låt här nedanför!! Ha en bra dag! Puss.


I love this song!

John Mayer - heart of life

090225

Johan Lundberg! Tack för att du är min.

Bild: ett gulligt kollage älsklingen har gjort från Cypern 08.


090224


090223

Hej. Har haft en jättemysig dag idag. Vaknade upp vid halv 10, tog en promenad med Dylon (vår hund.) När jag kom hem så gjorde jag en stor frukost till älsklingen & mig. Sen åkte vi till Högbo och tog oss en härlig promenad runt sjön. Vi åkte hem, åt lite tacos och sen tog vi pulkan och gick till "kullarna" och åkte och lekte med Dylon i snön. Så kort och gott kan man säga att vi har varit ute och härjat hela dagen, så nu är jag helt slut! Tog en liten tupplur på eftermiddagen till och med. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske se på någon film. Ha det bra. Puss!

Wonderful

Nuuu ska jag få 45 minuters massage av älskling som han lovat,
guuud vad skönt!!!


090222




Hej. Vaknade upp imorse och mådde piss. Illamående, huvudvärk & magont, det kunde knappt bli värre. Men efter någon timme mådde jag bättre och var uppe på benen igen. Körde in till Sandviken där jag & mamma solade. Gud vad mycket fräknar jag fick! Jag som alltid har hatat fräknar förr börjar faktiskt gilla dom mer och mer. Förresten.. Jag övningskörde ju till Sandviken, och när jag skulle backa ut från parkeringen råkade jag backa på en bil... Hahah, förlåt till dig som ägde den. Det blev ju ingen skada så det var lugnt! Jag tog en lång promenad i snöstormen (ja, eller det snöade i alla fall) när jag kom hem. Halkade gjorde jag också! Nu har jag suttit här och vart sjukt duktig, har pluggat naturkunskap, great. Dock är jag inte klar med det där jävla arbetet än men det går ju i alla fall framåt. Ikväll kommer min älskling, och jag tänkte att jag skulle avsluta det här inlägget snyggt nu, med en hälsning till honom; JAG ÄLSKAR DIG! Puss.

090221

Nu ska jag iväg på lagfest.
Ha en bra dag så hörs vi.
Puss.


090220


I taket lyser stjärnorna

Hej! Har haft en mysig dag idag. Åkte in till Gävle, åt lunch på buddy´s med mamma. Kycklingfilé med bea. Vi gick på stan en stund, jag fick en hel del kläder. Bl.a. 2 koftor, 1 klänning, 1 par jeans, 1 stickad tröja osv. Klockan 4 hade vi tid på floating. Det var skönt men varken jag eller mamma hade tillräcklig koncentration för att slappna av där inne i tunnan. Men jag rekommenderar er att testa på det. Direkt efter det var det bio som gällde med Amanda & Amanda. Det var en bra film och snyftningar från hela biosalongen. För er som inte fattade så var den sorglig. Se den för den var verkligen sevärd. Här är en liten trailer av den;


Gävle

Hej! Är lite stressad nu för jag ska in til Gävle. Ska först träffa mamma för att äta lunch, shoppa lite och senare ska vi iväg på floating. Direkt efter den ska jag på bio med flickorna! I taket lyser stjärnorna. Aja, ska åka nu. Ha en bra dag! Puss.


 


I love you.


KÖRKORT

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING! :)


090219 torsdag

today
x skola - matematikprov. fattar nada av dessa jävla ekvationssystem
x sportlov!!
x träning till modevisning
x innebandyträning
x sleep

090218 onsdag

Hej. Imorse var jag uppe med tuppen må ni tro. Jag, Amanda, Amanda & Johanna träffades på ett mysigt fik i stan för att äta frukostbuffé. Jättegott. Vi sitter just nu i datasalen och inte gör något vettigt för fem öre, jag hittade nyss en bok här i bokhyllan som heter "vara tillsammans", så jag har haft högläsning för flickorna! Jävligt roande faktiskt. Ni kanske vill ha ett smakprov? Ja, jag tänkte väl det. Här är en kille som har skickat in till boken för att få reda på sitt problem:
"Jag är en pojke på 15 år. Jag har just börjat komma in i puberteten och växer mycket. Nu har mina bröstvårtor börjat puta ut, och det ser ut som om det börjar växa ut bröst. Har jag fel hormoner i mig? Kan man göra något åt det? Jag är så generad för att andra skall märka det" Sorgligt må jag säga. Aja, nu har strax lektion så måste kila. Puss.

090217 tisdag


Måndag

Hola amigos. Har ingenting vettigt att säga idag. Jag & pappa sitter här och knaprar skorpor med ost på. Gött. Jag var ledig från skolan idag och är ledig även på fredag, underbart. Välbehövligt framför allt. Sportlovet nästa vecka är efterlängtat. Ingenting speciellt planerat faktiskt, eller nu på fredag ska jag & mamma iväg på floating. För er som inte vet vad det är så lägger man sig i en flyttank i hudvarmt vatten med salt & magnesium. I och med att det är salt så flyter man alltså. Man upplever en känsla av tyngdlöshet då huden, vattnet & luften har samma temperatur. Vitsen med floating är att koppla av och bara njuta men man kan även få bot mot eventuella muskelvärker osv. Ska bli väldigt skönt. Vi ska alltså ta en heldag tillsammans med floating, shopping & mat. Hon ska nämligen åka till Afrika om 2 veckor och det är så orättvist. Jag vill också åka. Men i sommar flickor, då ska vi bannemej åka :) Ojdå, nu har jag skrivit en hel novell trots att jag skulle lägga mig. Sov gott allesammans. Puss.

Älskade du!! v

 


Kaloribomb-ansiktsmask



Vi gjorde en hemmagjord ansiktsmask igår, den
låter helt sjuk när man kollar på ingridienserna men
den var faktiskt skön! Dessutom fick man känna på
i 20 minuter hur det är att vara mörk :) Här är receptet:

- 2 msk vispgrädde
- 1 dl kakao
- 1/2 avokado
- 1/2 dl honung
- 2 msk kesella
- 3 msk havregryn

Prova den vettja :)

Alla hjärtans dag!


Jag beställe en fin tårta till mamma & pappa.


Och en bakelse till min älskling :)


Kolla vad gullig han är! :) Tack älskling.


Middag.


Dylon fick en liten "goodiebag" med massa godsaker.


Vi lekte i snön, haha han är så söt!

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag! Puss.

En mysig dag :)

En mysig dag med flickorna; Julia, Amanda, Amanda & Johanna.
Jag låter bilderna tala för sig själv! :)
Vi knäppte jättemycket kort så det blir fler en annan dag :)


Julia, jag, Amanda & Amanda.


Tänk vad kul man kan ha :D


Julia, jag & Amanda.


Julia & jag.


Amanda & Julia.


Amanda Creutz: Singel. Väldigt söt. Har sitt ursprung i Trollhättan,
så hon pratar en aning konstigt men ändå väldigt, väldigt charmigt.
De som är intresserade får höra av sig så de får hennes nummer ;)


Amanda på Styrbjörn!


Jag på Styrbjörn.


Vi klättrade upp på värsta snöberget, kanske flera 100 meter högt!?!? :D


Amanda & Johanna.

SLUT PÅ BILDER FÖR DAGEN. PUSS.

Distriktslaget

Fick reda på idag att jag kom med i distriktslaget i innebandy, kul! :)

Pimpling

Tror ni jag har lite kläder på mig nu? Två par långkallingar, ett par mjukisbyxor, två par strumpor, 1 par sockor, två linnen, en värmetröja, en fleecetröja, och snart ska jag på med täckbyxor & täckjacka. Jag tror inte det finns någon risk att jag kommer frysa idag i alla fall! Nu måste jag åka snart, vi hörs sen. Puss.

Cancer.

Hej. Nu sitter jag här och dricker thé och skriver om leukemi för det är ett inlämningsarbete i NK B. Det är sjukt intressant måste jag säga, allt som har med cancer att göra överhuvudtaget är intressant. Framförallt hemskt och faktiskt oförståerligt. Cancer är inte bara 1 sjukdom utan ungefär 200 olika sjukdomar. Det som är så hemskt är att det bara kan komma närsomhelst, tänk vad många egentligen som dör i det. Det är ungefär 50 000 människor om året som får veta att de har cancer och ungefär hälften dör, hälften blir botade. Jag har väldigt dåligt samvete nu för att jag solade solarium idag, så nu kan man säga att jag ökade min chans att få hudcancer ett snäpp. Men det är ju lätt att vara efterklok, som jag brukar säga.

Ojdå, nu ser jag att klockan är börjar ticka mot midnatt och jag måste lägga mig, för imorgonbitti ska jag ut och pimpla, frysa, grilla korv och dricka varm choklad med flickorna! Kommer nog bli en jättemysig dag :) Fast.. Det är ju fredag den 13 så det kan hända att man ramlar i vattnet, i pimpelhålet eller nåt. På tal om fredag den 13 så har den filmen premiär på bio imorgon så jag & Johan ska åka in och se den i helgen :)
 Sov gott! Puss.


Torsdag

Hej. Dagen började med att jag sov över, vaknade 15 minuter innan jag började. Det märkliga var att jag ändå hann i tid till lektionen, vet inte hur jag lyckades! Efter skolan gick jag & Johan till trafikskolan och pluggade lite teori, och sen gick vi en sväng på stan, kikade lite och tog en fika. Mamma kom och hämtade upp oss och jag övningskörde lite, gick faktiskt riktigt dåligt idag. Fick motorstopp och det har nog gjort så jag kommer vara sur resten av dagen. Så det är inte värt att räkna med att se mig glad idag, det är inte värt att räkna med att se min äckliga skrattgrop som även brukar kallas soptunnan eftersom man säkert skulle få plats att lägga ett helt tuggummi i den. Aja nu ska ni inte få höra mig sur längre. Mat nu. Träning sen. Puss.

Den här lila/rosa bilen vill jag ha.

pic


Fields of gold



Will you stay with me?
Will you be my love
Among the fields of barley?
And you can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold


Tisdag.

Idag har jag inte så skön träningsverk i kroppen må ni tro, bootcampen igårkväll tog död på mig. Det var längesen jag hade en sån jobbig träning, svetten sprutade men det var så jävla skönt efteråt. Flera gånger under träningen hör man Malin viska "kärringjävel" åt instruktören.. Eller alltså, inte åt henne men till mig, menat till henne. Ja, ni förstår säkert. Haha. Idag då? Hade ibg imorse och efter det åt jag tacos & pizza buffé med Johanna och Erika på american pizza place, gött. Efter det var det skola en liten stund. Nej hörrni nu ska jag lägga mig framför teven med täcke, vetevärmare och popcorn för att kolla på top model 11. Ha det gött. Puss.

love you

   

Måndag

Hej. Nyss hemkommen efter en jävligt lång skoldag. Från 8 till halv 5. Vi gjorde val till trean idag, typ "valbara kuser", "indivduella val" osv. Lärarna bara skrattade åt mig eftersom jag är en människa med jävligt stor beslutsångest. Jag har beslutsångest vad det än gäller; det kan vara från att välja maträtt när man är ute till att välja strumpor på morgonen. En lärare sa att jag var riktigt söt när jag satt där och velade om valen i en timme medan de andra valde på 10 minuter. Haha. Dessutom sa hon "men gud vad jag känner igen dig.. Har du haft en syster som gått sam förr? Japp, det har jag. Men sen sa hon; ja, men nu vet jag ju!! Du ser ju ut som Linda Bengtzing! WHOT? Det lär nog bli årets komplimang!! Nej, nu är det slut med skitsnack från min sida för nu ska jag äta köttbullar & makaroner och sen ska jag iväg på bootcamp! Puss!

En sommarbild från 2007

Young love




god natt.

Pictures

Det är söndagskväll och det finns inte mycket att göra.. Sitter och lyssnar på musik och ser på gamla bilder. Har kollat på top model flera timmar idag, och då kom jag att tänka på att jag har ju inte berättat för er att jag ska gå modevisning med temat "badmode" i april. Så nu vet ni det. Puss.


Jag från en modevisning 2007




Jag efter en modevisning 2008



Ja hörrni.. Jag minns när man stod med i aftonbladet :)

Gårkvällen

Hej. Gårkvällen blev sisådär. Stundtals bra kan man säga. Vi köpte godis på hemmakväll och gick sedan hem till Maria och tittade på melodifestivalen. Det var mysigt. Men jag tyckte att melodifestivalen inte var någon höjdare direkt. Efter ett tag åkte jag & Julia till Simon i Norrsätra där det var några killar fastklistrade framför tv-spel. Vi drack lite och spelade sedan bandy inomhus. Många tunnlar gjorde man också, alldeles för många ;) Kvällen avslutades hos Johan med filmen Bolt. Den handlar om en hund som är en TV-stjärna. En dag hamnar han av misstag i en flyttkartong så han skeppas från sin filmstudio i Hollywood och allt blir en stor förvirrelse för honom, de superkrafter han tror att han har, har han inte i det riktiga livet. En bra film och hunden är urgullig. Tyvärr somnade jag de sista minutrarna av filmen men den var i stort sett bra. Aja, nu ska jag egentligen iväg för att spela match men min arm hoppade precis ur led så jag kan ikke vara med. Måste dessutom plugga för jag har matematikprov på tisdag. Puss. 

Bild:  Maria, Hannah, Josefine, Rebecka & jag.

Lördagskväll + filmtips!

Hej allesammans! Ikväll ska jag träffa mina kära vänner Julia & Maria för melodifestivalen, film & massa godis. Det kommer nog bli jättemysigt. Man vet aldrig vart kvällen slutar, kanske drar vi iväg på någon fest. Vi får väl se vad vi känner för sen! Bjuder på 2 bilder på hunden min & mig + ett filmtips innan jag åker. Puss.







FILMTIPS
Jag & Johan såg en jättefin film igårkväll. "Love in Manhattan", det är en gripande och romantisk hyllning till livet och förälskelsen. Handling: Griffin får beskedet att han snart kommer dö i cancer, men vägrar att låta tiden rinna ut på ett sjukhus. Han bestämmer sig för att ta livet i egna händer och börjar studera. På universitet möter han den lite mystiska men attraktiva Phoenix och kastar sig ut i en spontan flirt. Phoenix misstänker att Griffin är sjuk och försöker tygla sina känslor. Men att motstå hans charm är lättare sagt än gjort. De njuter av varje minut i varandras sällskap och mer förälskade än någonsin fångar de dagen tillsammans på Manhattan. Här är en trailer;




Ha en bra kväll allesammans!

Grattis på 18-årsdagen

ANTONIA GIL REDMAN
Det är inte varje dag man blir 18 så här kommer bilder genom åren på ungen ;

       
haha detta kort är ungefär 3 år gammalt.              jag, nathalie & antonia.


här hade antonia precis klippt och färgat mitt hår.


nathalie, alexander & antonia. gullungar!


skolavslutningen i nian, antonia & jag.


HAHAHA. den bjuder jag på. jag, janina & antonia.


skolavslutning i sjuan eller åttan?


vi är normala. jag, antonia & nathalie.


jag, nathalie, lovisa & antonia.

SLUT PÅ BILDER, CIAO.


innebandyfredag

ikväll är det först match som gäller. aston-alba jernvallen 18.30.
direkt efter det är det gästrikelagsträning. så det är en innebandykväll ikväll.




ha en bra kväll, CIAO.

lugg



..såhär blir det om man är rastlös en natt.

Pizza och knäckebrödstävling

Jorå, pizza och knäckebrödstävling i skolan idag. Det stod mellan mig och Amanda, vi åt 3 stycken stora, tjocka pizzor och 6 knäckebrödsmackor var! Tyvärr blev det ingen vinnare eftersom ingen av oss gav upp. Vi satt där i en hel timme, proppade och svettades, till slut var vi tvugna att sluta eftersom lektionen började. Efter det mådde vi som vi förtjänade, vilket fan inte är rättvist! Tack för en god tävling i alla fall. Nu ska jag ut på en lång, lång promenad så vi hörs. Puss.

love

varm o´boy är en njutning för kropp & själ
god natt.


Away


Congratulations

Idag fyller min syster hela 24 år. Grattis!
Så idag har vi varit i Gävle på fika hos henne & hennes pojkvän Krister.
Och pappa är då inte riktigt klok, se vad han kläcker ur sig:
Pappa - Vem är det som har huvudrollen i den filmen?
Krister - Jadu vad heter han.. Han är neger och har grått hår.
Pappa - Jaha, Jim Carrey?

Bild på syster & mig.
 

<3

I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.              
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.


Söndag

Hej! Idag övningskörde jag till Hofors och hem igen. Det var första gången jag gav mig ut på stora vägar med höga hastigheter och det gick finfint. Förutom att vi var nära att krocka. Och förutom att jag backade in i en snödriva. Annars så. Haha.
Har nyss ätit en supergod kycklingsallad. Brukar i vanliga fall inte gilla sallader, jag tycker att sallad är mat för kaniner. Men det var mammas hemmagjorda med kyckling, ost, pasta, majs, mozzarella, tomat, sallad, ägg osv. En salig blandning må ni tro. 
Nej hörrni, nu måste jag väl ta tag i pluggningen. Har prov både imorgon och på tisdag, engelska & matematikprov. Hatar jävla ekvationssystem. Matte B kan gå och dränka sig, man kommer ändå aldrig ha någon nytta av den. Aja, jag ska i alla fall ha MVG på båda. Puss.

En gammal goding.
Golden touch.

du & jag en fin sommarnatt


Hjälp?

Är det någon som har en bra anledning till varför man inte kan sova när man får?
Och varför man vill fortsätta sova när man inte får? Nja, jag tänkte väl det.


Lugg

Inatt fick jag nå jävla rus. Jag klippte lugg. Haha. Och jag blev nöjd.

RSS 2.0