<3


090929

Det är mycket som händer nu och det blir nästan ingenting skrivet här. Jag har verkligen fullt upp i skolan, det är någonting som ska göras i alla ämnen hela tiden, man får aldrig en lugn stund. Det är mycket jobb nu så man får ihop tillräckligt med pengar till Thailand! imorgon bär det av till Stockholm för en utbildning på NK. Till helgen taggar vi fest med 80-tal! Ha det bra hörrni. Puss090927


090926

idag är det lördag och löningshelg vilket innebär partyyyy!!!

GRATTIS TILL JULIA, SOM FYLLDE 18 ÅR IGÅR!

GRATTIS ELIN

GRATTIS ELIN 18 ÅR IDAG!!
Thailand!!

Iförrgår kväll hade vi fått ett mejl där det stod att våran thailandsresa var inställd, de hade dragit ner på avgångar så vi stod utan flygbiljett ett tag. Men nu har det ordnat till sig och vi har lyckats få tag i nya biljetter, dock någon tusenlapp dyrare, men även 6 dagar mer än förra! Vi kommer vara borta i hela 26 dagar! Underbart. Igårkväll läste vi lite grann om flygbolaget, så stod det; Flygkrasch 1996, orsak; piloten lät sin tonårspojke flyga planet. HAHAH, känns ju tryggt!090919

God morgon! klockan är 9, jag är klarvaken, har redan hunnit äta frukost. Ska nog ta en långpromenad med hunden i skogen alldeles strax! Till kvällen blir det bio med älsklingen, Hampus & Simone :) jag vet inte vad det är för film eftersom det är Hampus & Simone som bokat men jag litar på dom att det blir en bra :) Vi hörs, Puss!


bulgarien del 3


det var tummen upp för vädret den där dagen!


<3
har jag inte världens finaste pojke?


hotellet vi bodde på i pomorie, grand hotel pomorie spa


hotellrummet


HAHA syns det att jag hatar att sola ryggen?

bulgarien del 2


honey <3


det var wild horses exakt överallt
hotellet vi bodde på i sinemoretz, bella vista.

några bilder från bulgarien!
Hemma från Bulgarien!

Hej hörrni, det var inte igår! Nu är älsklingen & jag hemma efter en vecka i Bulgarien. Vi har haft det jättebra men vädret har inte varit kanonbra inte, vi fick sammanlagt 2 hela fina dagar men vi hade det så bra ändå. Vi bodde i en by som heter Sinemoretz, två timmar från Burgas flygplats. Vi hade all inclusive och gud vad skönt det var, vi fick hur mycket mat, glass, snacks och drinkar som vi ville, jag undrar hur många kilo man gått upp den här veckan, vågar inte ställa mig på vågen, haha! Vi skulle egentligen ha åkt hem inatt klockan 12 men det blev problem med tankningen av flygplanet så fritidsresor var tvugna att fixa oss 250 svenskar till 2 olika hotell. Halv 6 imorse var vi i Pomorie på ett femstjärnigt hotell där vi sov någon timme och sen bar det iväg till flygplatsen igen. Antar att de flesta har sett i aftonbladet "svenskar strandsatta i bulgarien" hahah? Aja, det var en liten sammanfattning, vi har knäppt runt 400 bilder så jag lägger upp bilder i olika delar men jag orkar inte just nu. Hörs sen, Puss!

090907

STUDENTMÖSSAN ÄR BESTÄLLD! dags att börja räkna ner dagarna till studenten?!?

090906

God kväll! Så var helgen över. Igen. Tänk att den går lika fort varje gång? Imorgon är det skola och filosofiprov, dags för mig att ta tag och plugga lite på det nu kanske!? Imorgon blir det till att packa resväskan, det bär ju av på tisdag! Ska bli så skönt, dock ser vädret inte så lovande ut men det ska bli skönt att bara komma bort. All inclusive har vi ju också, kommer vi frossa mat, drinkar och glass!? OM vi kommer, medan ni andra får sitta i skolbänken/på jobbet! ;)


bulgarien!

det ska bli så jävla skönt att komma bort från sverige i 8 dagar! underbart
                                                     

RSS 2.0