090430

Hallå! Dagen har tillbringats i Gävle med min kära syster. Vi shoppade lite på stan och tog en fika. Jag fick med mig 2 klänningar & en t-shirt hem och lite annat smått & gott! Tog tåget hem och nu så ska vi snart äta kvällsmat, lammfilé! Göttans. Ska slinga lite ljusa slingor efter maten och sen får vi se om jag drar iväg på någon fest! Bjuden på grillfest i Gävle så vi får se vart kvällen slutar! Puss.


090429

Hej alla söta. Haft en fin dag idag. Skrev prov imorse och det gick superbra, älskar känslan när man gjort ett bra prov! Det blev pizza på jensas med grabbarna på lunchrasten, och efter skolan blev det en sväng på stan med amanda och en glass i solen! Den började ju trots att det var fult väder imorse, att titta fram på eftermiddagen. När jag kom hem såg jag att min balklänning har kommit!!! Jag beställde ju en klänning specialsydd med exakt mina mått så den sitter som ett smeck! Jättefin var den. Bal-bilen är fixad också så nu väntar vi bara tills den 5 juni då den efterlängtade balen är :) Nu är det dags att sova! Ska upp tidigt imorgon för en morgonpromenad och sen körlektion. Imorgonkväll blir det fest! Vi hörs! Puss.

Bild: min gulliga vän lisa & jag.

Sommarväder

Hallå! Fint väder idag igen, sjukt skönt! Hade engelska nationella imorse vilket gick käpprätt åt helvete, tur det inte påverkar betygen negativt säger jag! Resten av dagen har jag bara pluggat körkortsteori, ätit glass & jobbat. Johan åkte på klassresa till Polen idag, så inatt + 3 till nätter ska jag sova ensam i min stora säng! ;o Kommer bli ovant att sova själv när man inte gjort det på ett tag. Nej hörrni, nu är det dags att sova, ska åka iväg till skolan med 7 bussen imorgon, har nämligen prov på genetik och det får vi ju se hur det går! God natt! Puss.

2 bilder knäppta idag


090428

Jag önskar inget annat än att få sommarlov NU.


090426






090426


090425

Hola amigos! Fin dag idag. Älsklingen & jag har hunnit med mycket. Bla:
- solat (så nu är mitt ansikte fyllt av fräknar)
- krattat
- hoppat studsmatta
- ätit glass i stora lass
- gått en promenad i elljusspåret
- hälsat på johans mor på jobbet (vi tog med vår hund dit!)
- kollat på robinson
- rockat rockring
- känt oss osmarta (vi såg på "sveriges smartaste barn")
- ätit jordgubbar
- tatuerat varandra (med en bläckpenna)


Ja.. Det där med sista punkten; tatuerat varandra. Johan kom på en sjukt bra sak idag. Istället för att använda ringar när vi gifter oss så tänker vi istället tatuera in ringar. Dels för att det är annorlunda, och självklart, dels för att jag är så slarvig så det är säkrast att förlovningsringen sitter fast. Som mamma brukar säga "Pernilla, om din rumpa inte hade suttit fast så hade du tappat bort den" Men bra idé va? :)


090425

Man kan ju undra om jag har blivit helt jävla korkad & senil? Igår tog jag ut bankomatkortet från plånboken, tänkte "nu tar jag ur det här och ska hålla i det, utan att tappa bort det, tills jag har tagit ut pengar" (skulle nämligen upp på minuten och ta ut pengar då), och när vi skulle åka var det borta... (Ingen blev förvånad) Både jag, mamma och pappa letade i en halvtimme. Till sist tömde vi min papperskorg. Gissa vad som ligger där? Jojuste. Mitt bankomatkort.

Aja.. Underbart väder idag ser jag!! Ska nämligen bli 20+ också! Jag väntar bara på att Johan ska orka upp från sängen och sen ska vi ta vara på dagen, sola, ta en långpromenad med hunden min och till kvällningen grilla :) Ha en fin dag! Puss.

Moi

Tidsfördriv

Utmaning till alla vettja. Man får bara skriva 1 enda ord som svar.
Faktiskt inte det lättaste må jag säga.

1. Var är din mobiltelefon?
Framför

2. Var är din andra hälft?
Hemma

3. Ditt hår?
Brunt

4. Din mamma?
Hemma

5. Din pappa?
Jobbar

6. Det bästa du vet?
Kärlek

7. Din dröm inatt?
Konstig

8. Du duschar?
Varmt

9. Rummet du är i?
Mitt

10. Din hobby?
Träna

11. Din skräck?
Spöken

12. Var vill du vara om 6 år?
Utomlands

13. Var var du igår kväll?
Sandviken

14. Vad är du inte?
Med

15. En sak du önskar dig?
Mer

16. Var du växte upp?
Storvik

17. Det sista du gjorde?
Sms

18. Dina kläder?
Tröja

19. Din TV?
Svart

20. Ditt/dina husdjur?
Hund

21. Din dator?
Bärbar

22. Ditt humör?
Jorå

23. Saknar någon?
Nej

24. Din bil?
Icke

25. Något du inte har på dig?
Byxor

26. Favoritaffär?
Gina

27. Din sommar?
Förväntansfull

28. Älskar någon?
Ja

29. Favoritfärg?
Lila

30. När skrattade du senast?
Nyss

31. När grät du senast?
Länge


090422

Just nu är min pojkvän helt jävla okontaktbar. Gissa varför? Jo juste, det är Barcelona match på tv! Och jag ska väl ta och bädda ner mig i sängen och sova. Förresten så har jag varit tvungen att hoppa av modevisningen imorgon, jag är nämligen sjuk. Feber osv. Men jag får önska alla er som ska gå lycka till i alla fall :) Sov gott!

Bjuder på en söt bild på min hund. Visst är han lite lik en kyckling? :D

Kanske världens sötaste unge!


090422

Uppkörningen är bokad!! Men jag säger inte när..

Modevisning

På torsdag är det ju dags för modevisning. Jag ska gå i bikini (inte världens snyggaste direkt) men jag känner mig verkligen inte i form för det. Aja det är väl bara att blunda och springa in och ut på scenen och sen är det över.. Ni ser här på bilden vart man kan köpa biljetter :)


bilder från gårdagen

Igår åt vi först mat på livingroom med Johans släkt och vi firade hans farmor som fyllt 80 år! En farmor pigg och kry som en tonåring må ni tro :) Till kvällen åkte vi in till Simone där vi firade henne som fyllde 18! :) En rolig dag/kväll. Här kommer lite bilder;


Älsklingen utanför livingroom.

¨
Två söta ungar som Johan är morbror åt.


Älsklingen & Eddie.


Partaj för Simone, 18 år!


Hampus & Johan.


Ida & Frida.


Cecilia & Erika.


Hampus fick lite utmaningar när vi spelade spel.. Haha, jag låter bilden tala för sig själv..


Söta paret :)

Snart helg

Idag är det fredag, ljuva fredag. Jag har 2 lektioner och sen är det helg! Efter skolan ska jag iväg till belissima för att få rygg & nack massage, hur skönt kommer inte det bli? :) Kvällen kommer att bli lugn, mys med johan. Imorgonkväll blir det lite partaj hos Simone, som då fyller 18 år!! :) Nu ska jag packa mina skolböcker och åka. Ha det fint! :)

jag älskar dig.

Jag må ha den finaste & underbaraste pojkvännen som finns. Jag älskar att skratta tillsammans med dig. Jag älskar att prata med dig. Jag älskar att sova med dig. Jag älskar att dryga med dig. Jag älskar allt som har med dig att göra. Tack för att du finns. Tack för snart 3 år tillsammans. Tack för att du är min. Puss.

 

min tatuering

Såhär blev tatueringen! Blev väldigt nöjd :)


090415

Hej. Jag ska snart iväg till valbo för att prova kläder till modevisningen nästa onsdag. Jag ska gå för temat badmode. Ni kommer väl och kollar? :) Sen ska jag till skolan en sväng och sen blir det att köra in till Gävle för att tatuera mig! :) Hörs. Puss.

090414


tatuering

På onsdag ska jag tatuera mig!! Tror ni jag är lite nervös....

bilder från igår

Mycket lyckad kväll igår! :) Här kommer några bilder:




fest!

ses vi på lobby ikväll?

bilder från gårkvällen


Emelie, Fia, jag, Alexander & Rosanna


Josefine & Oscar


Alexander & Oscar


Fia, Emelie, Oscar & Josefine

grillning vid vattnet

Det är underbart väder idag så jag ska ner till vattnet för att grilla med några vänner! :)
Det blir första grillningen för i år. Sjukt mysigt! Ha det fint! Puss.


promenad runt sjön

Älsklingen & jag promenerade runt sjön i Högbo igår.
Kameran  fick vi med oss också, så här kommer några bilder:










bilder från torsdagskvällen


Tobias, jag & Gustav


Tobias


Carl


William

festoutfit


dagens..

DAGENS KLÄDSEL: mjuk-kläder än så länge.
DAGENS DUSCH: alldeles nyss.
DAGENS FRISYR: just nu förjävligt, men ska fixa det snart.
DAGENS HÄNDELSE: körlektion, lunch på viking med älskling.
DAGENS PLANER: utgång ikväll!!
DAGENS VILL HA: sol. sommar.
DAGENS SAKNAD: vart tog solen vägen?
DAGENS DUMMASTE: ingen.
DAGENS FINASTE: älsklingsjohan.
DAGENS KÖP: hårband, lunch och ett par byxor.
DAGENS MAT: lunch: pasta med kyckling i curry, middag: kött & potatisgratäng.
DAGENS GODIS: en liten chokladbit.
DAGENS HUMÖR: pigg, även fast jag var uppe vid 7 imorse.
DAGENS SJUKA: sjuk? jag? aldrig.
DAGENS KOMPLIMANG: mamma tjatar som vanligt om hur fin jag är utan smink.
DAGENS KÄRLEK: älsklingen och min hund som är så söt.
DAGENS LYCKA: påsk.
DAGENS AVSLUTANDE: bilderna här under. det är min hund dylon, och sen marias hund, romeo. lätt sötaste påskhundarna, man smälter ju!!




090408

Hej allesammans. Gud vad skönt det är med påsklov! Har inte hunnit göra så mycket än men imorgon blir det utgång i Gävle! Resten av helgen blir det bara att ta det lugnt och njuta av ledigheten. Skulle vara roligt med en tripp till Stockholm så vi får se! Ha det fint. Puss.

outfit onsdag

facebook

Har precis skaffat mig facebook, men fattar inte någonting för fem öre.
Fattar inte ens hur man lägger upp bilder. Trög som man är...

090407


I love you.


Bilder från SM

Hej! Har varit på SM  Nyköping från torsdag till söndag. Man kan säga att det blev en hel del kaos och ganska mycket oflyt. För det första fick vi åka med en lokalbuss ända till Nyköping för att vår buss gick sönder. När  i kom fram till hotellet så var det tydligen felbokningar så vi fick sitta i ett garage och vänta i flera timmar, vi hade ingenstans att ta vägen. Till slut fick vi sova där över natten men var sen tvungen att flytta, då var ett golfhotell tvugna att öppna till oss, så det var bara vi från gästrikland som sov där eftersom de har stängt på vintrarna. Sjukt skönt må jag säga! Mysigt också. Matcherna då? Det gick inte skitbra för oss, vi kom inte vidare från gruppen, inte heller killarna. Tydligen är vi dåliga på innebandy i det här distriktet, haha. Nej hörrni, nu ska jag göra något vettigt men jag slänger in några bilder först;







SM

Imorgon åker jag till Nyköping för att spela SM i innebandy!! Kommer hem under söndag, förhoppningsvis med ett guld runt halsen ;) HA DET FINT!! PUSS.

090401 outfit


Första april!!

JAG ÄLSKAR FÖRSTA APRIL, det är så kul att luras!!
Jag trivs som fisken i vattnet på den här dagen.

Sms till Rasmus & Simon: "Hej, jag blev påkörd av tåget imorse så jag kommer inte till skolan idag för jag ligger på sjukhus, kan du hälsa det till Bosse?"
Sms till älskling & Amanda: "VET DU? Jag sitter på bussen bredvid Björn Gustafsson, det var helt fullt på bussen så jag satte mig bredvid han. Han gav mig en puss och frågade om jag ville gå på dejt med honom!!!"
Samtal till älskling: Jag ramlade nyss.. Det gick hål i hela byxorna..

Det kommer mer, det kommer mer!! Dagen är lång. Dock tänker jag nog inte göra en fuling som jag gjorde förra året; jag ställde mig öga mot öga med älsklingen och sa att jag gjorde slut. Han gick på det. Hahahah. Det var kul. Men dumt. Förlåt ;)

RSS 2.0