090331


Dagens roligaste..

Somliga lyckas ju alltid göra bort sig totalt... När jag satt med killarna idag fick jag låna Mathias penna för att skriva något, Tobias frågar mig "vad är det där för penna, är den skön?" Då säger jag på skämt "ja den är skön, men inte skönare än Danne". För er som inte vet så är Danne min lärare & mentor, och GISSA VEM SOM GÅR FÖRBI JUST DÅ? Just precis, Danne går förbi.... Hur stor är chansen liksom? Och det roligaste var att han sedan sa till mig "ska vi köra en snabbis nu då?" VADÅ? tänker säkert ni nu... Jo, vi skulle alltså köra ett snabbt utvecklingssamtal. Det såg i alla fall bra ut, MVG i de flesta ämnen. NOW I have to go, see ya!

090329


Bilder från gårkvällen!


Jag, Josefine & Jenny


<3


Jag & Semra


Ulrika, Mikaela, jag & Semra


Jenny, Ulrika, jag & Josefine


Jenny & Mikaela


Ulrika & Semra


Josefine, Jenny & Ulrika


Jag, Jenny & Josefine


Ville & Hampus


Någon (?) jag och Shayan

090329

Hallådär! Gårkvällen var kanon. Vi började hemma hos Mikaela där vi flickor tillsammans fixade oss och beställde hem pizza. Vi tog taxi ner till lobby där det var mycket trevligt folk. Kvällen slutade på McDonalds med en himla värk i fötterna må ni tro, men dom mår som dom förtjänar helt enkelt. Idag mår jag fint eftersom det inte blev så mycket vin för mig, det var roligt ändå! Det knäpptes många kort under kvällen men hinner tyvärr inte lägga in dom just för jag ska iväg för att se på fotbollsmatch och sen har jag träning i Gävle, så till kvällningen när jag är hemma lägger jag in alla bilder. Ha en bra dag! Puss.

090327

Hej! Har haft fullt upp idag, kom hem för en stund sedan och gjorde precis nudlar med sweet chilisås. Ska snart åka iväg till min pärla. Taggad är jag för imorgon kväll också, det blir först att dricka lite vin hemma hos Mikaela, sedan ut och äta på någon restaurang och utgång på lobby. Kommer att bli en toppenkväll känner jag på mig :) Måste kila, men jag slänger inte dagens outfit först. Ha det fint. Puss!


Idrottslektion





Hope & Glory

Den här låten med Måns Zelmerlöf är faktiskt bra när den är acoustisk.
Lyssna vettja!


090326

Hej! Kom hem från Gävle för en stund sedan, var först på Vasaskolan där det var lite föreläsningar om latin, riktigt tråkigt må jag säga att det var. När det äntligen var slut så träffade jag min syster på stan för fika & shopping. Det blev inte så värst mycket shopping eftersom jag har beställt en ny mobil & köpt ett nytt busskort. Men vet ni vad jag gjorde? BESTÄLLDE TATUERINGSTID! Sjukt bra. 15 april är bokat. Vad jag tänker göra är faktiskt lite hemligt, ni får se sen när det är gjort ;) Nu hörrni, nu ska jag ut på en långpromenad och sen ut och övningsköra lite. Ha det fint! Puss.

Lady gaga - boys boys boys

Wonderful

Den här klänningen ska hem till mig kan jag ju säga! Inget snack om saken.


090325


Femtioöringen

.. Ska försvinna. Kanske. Regeringen beslutar om det idag. Jag tycker den är söt så den kan gott & väl vara kvar!  Fast egentligen spelar det ju ingen roll. Varför bryr jag mig ens kan man ju undra? Haha. Nej hörrni, nu ska jag åka iväg. Puss.


Page?

Funderar på att klippa page och färga håret rödbrunt igen... SKA JAG? :)





<3

Johan Lundberg
Si tu m´abandonnes, je n´aurai plus personne

Bilder från Kungsör


 


090322

Hej! Kom precis hem till pöjken min. Är helt slut i både kropp & själ efter dagens matcher så jag orkar inte lägga in några bilder eller skriva så speciellt mycket så det gör jag imorgon. Istället ska jag nu lägga mig ner och få massge av älsklingen, sjukt välbehövligt! Någon som är avundsjuk? Jag tänkte väl det ;) Sov gott mä-er! Puss.

090321

Hola. Träningen idag gick bra, jag som är så dålig på att komma ihåg saker och ting hade glömt bort att vi skulle på träningscup till Kungsör. Så jag fick reda på att vi ska dit imorgon bitti tillsammans med distriktslags-killarna. Vi kommer att spela en match mot Uppland och en mot Västmanland, det är träningsmatcher inför SM. Så eftersom vi åker tidigt imorgon bitti blir det inte riktigt som planerat ikväll, jag är tyvärr tvungen att stanna hemma från festen.. Tråkigt, men jag hoppas att alla som ska dit kommer få det kanonkul! Istället ska jag till älsklingen min för att ha lite mys och se på Robinson 2009 :) Ha en fin fredagskväll allesammans. Puss.



090321

Hej! Igår kväll var det tacos och kladdkaka med grädde och aprikoser här, en sen födelsedagsmiddag för mig eftersom mamma nu kommit hem från Afrika. Nu ska jag göra ordning frukost till mig och älsklingen och efter det ska jag in till Gävle på distriktslagsträning. Till kvällen blir det fest, Josefine har ju fyllt 18, grattis i efterskott! :) Vi hörs sen. Puss!





MVG+

HELT SJUKT, jag fick MVG+ på ett religionsprov om kristendomen!
Förstår inte hur jag lyckades, är jag kristen tro? ;o
Jag tackar Gud för det betyget ;) haha.

090319

JAG ÄR HELT SLUT!! Jag var snäll och gick med min vän Mathias från Storvik till Hammarby för han kom inte hem på något sätt eftersom det inte är lätt att ta sig ut dit. Ja, han bor mitt ute i skogen.. Och sen när vi väl hade kommit fram, så var det bara för mig att vända tillbaks till Storvik. Jag har nu sammanlagt gått 1.5 mil!!! Ni kan tänka er hur skönt det är att sitta ner nu, det är en befrielse må ni tro :D Ni får ha det fint mina vänner för nu ska jag dricka oboy och sätta mig ute i solen :) Puss.


090318


PICTURES FROM MY PARTY






















































Bra Maria Mikaelian, bra.

maria. säger:
åh hatar mitt liv nu
PERNILLA        <3 johan säger:
hahaha ja jag med
PERNILLA        <3 johan säger:
vad har du för problem? nu ska jag vara din personliga psykolog
maria. säger:
HAHA
maria. säger:
okej
maria. säger:
jaa
maria. säger:
jag klagar över bristen på problem
maria. säger:
jag har typ inge problem.
maria. säger:
och det stör mig
maria. säger:

att allt egentligen är bra!


Och frågan är ju då vad vi ska göra åt det här?


Bilder från min 18-års fest

Som tur var, så var det andra som knäppte kort under kvällen.
Här kommer bilder från Lisas kamera;


Folk.


Sanna, Lisa & Elin.


Maria & Elin.


Josefine, Simone & Anna.


Haha av massa goungar fick jag den där väskan som det står "I love shopping" på, och i den var det massa saker. Tydligen tycker dom att jag börjar bli väldigt gammal, i den var det: antirynk-kräm, läsglasögon, en skiva med vikingarna, tant-tidningar, garn & blommiga foppatofflor och två par mamma-trosor som ni ser på bilden här under. Haha ni är så söta, tack så mycket! ;b Andra presenter jag fick var massa, massa blombuketter, presentkort på kicks & belissima, lotter, chokladask och flera flaskor vin & sprit. Tack så hemskt mycket!! :)


Här är då mamma-trosorna som man får världens fetaste röv av. Vad tycks? ;)


Folk.


Sofia & Skorpan.


Alexander & jag.




Tobias.


Folk.


Julia & Julia.


Lisa, Amanda & Amanda.


Elin & Maria.



Sandra, Lisa & Ida.


TACK FÖR EN SJUKT ROLIG KVÄLL MINA VÄNNER :)

090314

En fin låt av flickorna fick man igår också!! :
Go, go, go, go, go, go, go shawty- ish yo birthday
we gon party like ish yo birthday
We gon sip bacardy like its yo birthday
and u noe we dun give a fuck if that's yo birthday

Vet ni vad som är så in i helvete sjukt jävla drygt? Att ALLA bilder från igår kommer försvinna, jag måste formatera om minneskortet och då försvinner alla 400 bilder från gårkvällen. Kan inte ens lägga in dom på datorn. ÅÅÅHHH, jag blir tokig.


TACK :)

TACK FÖR EN JÄTTEROLIG KVÄLL IGÅR ALLESAMMANS
OCH TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER!!
Tror det blev runt 80-100 personer som kom och ändå spårade det inte? :) Synd bara att
nån jävel stoppade in en popcornpåse i ugnen så det nästan började brinna, bra gjort!! Haha.

Lägger ut bilder så fort kameran har fixat sig, det står "kortet inte formaterat" när man sätter på den, är det någon som vet vad jag ska göra? Har provat lägga in bilderna på datorn men det fungerar inte. Can someone help me? Hoppas inte alla bilder försvinner bara, tror det blev knäppt runt 400 bilder under kvällen och dom vill man ju helst inte bli av med :)

FIESTAAA

Nu ska jag snart ner till lokalen för att fixa iordning massa bål, gottigheter, stolar och allt sånt där innan alla kommer. Min 18 års fest kommer bli SJUKT rolig! VI SES IKVÄLL :D


Outfiten


Skorna jag ska ha. Snygga va?


090313

Hej! Nu ska jag iväg till skolan, skriva prov och sen iväg till Valbo igen. Köpte mig ett par skor häromdagen som jag ångrade att jag köpte, kom på att dom såg ut som gummistövlar, haha! Ska istället köpa mig ett par snygga skor med hög klack som jag kan ha ikväll. Visar min outfit för kvällen sen när jag kommer hem! :) Puss.

090312

Hej! Idag är jag hemma från skolan, pluggar inför ett stort prov i kristendom som jag har imorgon. Hur fan kan man vara kristen? Eller det får man väl vara om man vill.. Ska väl inte säga något egentligen. Det enda jag är förbannad över är att vi ska behöva ha religion i skolan, jag tycker i alla fall att det är helt meningslöst.
Hur som helst så ska jag dessutom fixa lite saker idag till min 18 års fest imorgon!! Det kommer bli så roligt! Alla ni som är bjudna kan börja komma efter klockan 7 så ni vet, och om ni inte hittar så är det bara att ringa. Vi ses imorgon babes! :)

090311

Nu ska jag iväg till valbo och shoppa massa kläääääääder! Hörs sen :)


Tatuering!

Nu har jag bestämt mig för en tatuering! Tror jag bokar tid redan om 2 veckor.
Vad tycks om den? :)


Till er anonyma

Gud vad ni som sitter och skriver dumma kommentarer måste ha tråkigt. Det är synd om er! Och om ni nu tycker att jag bl.a. är tjock som ni skriver så kan ni väl ändå stå för det ni tycker och våga skriva era namn? Och för er som skriver att jag har en dålig blogg behöver inte läsa den vettni, det är inte så att jag tvingar er direkt. Fortsätt att lägga ner tid på att kommentera andras liv om det gör er glada, men det tjänar tammefan ingenting till. Eller hur?

090310



18 ÅR IDAG!!

TODAY IT´S MY BIRTHDAY.

Hej! Har nyss kommit hem, tog en födelsedagsfika med flickorna efter skolan, mysigt vare! Ni ska veta vad jag har väntat på grattis-sms idag men inte ett enda har jag fått. Jag trodde att folk hade glömt min födelsedag, men så var icke fallet! (som tur var, haha) Det går nämligen inte att varken skicka sms eller ringa till mig för telia har strulat till det för mig. Fitt-telia. Aja, nu ska jag & pappa handla lite och sen laga iordning min favoritmat, nämligen tacos! :) Ha en bra dag. Puss!


Uppd 22.00 - Min födelsedag har varit bra, förutom att jag just nu har enormt ont i hjärtat.. Har dessutom svårt att andas. Vet inte varför men det är något jag väldigt ofta drabbas av, doktorerna säger att det inte är något fel. Eller så är dom i själva verket för lata för att orka ta itu med saker och ting? Äh måste nog lägga mig nu, förhoppningsvis är det bättre imorgon.
God natt sötnosar. 



Tatueringar

Eftersom jag fick presenkort på tatuering av älsklingen i födelsedagspresent så är det dags att bestämma sig vad jag ska göra! Här är några av mina favoriter! Vilken tycker ni är snyggast!? :) Jag gillar den första bilden & den andra med stjärnorna mest tror jag! :)


1


2


3


4


5


6


7


8

090308

Hej! Har spelat innebandymatch idag och den gick käpprätt åt helvete! Efter matchen åkte vi några flickor till IKEA för att äta lite kotlettrad & glass. Resten av dagen har jag faktiskt bara tagit det lugnt, pluggat lite.. Kvällen kommer väl se likadan ut, har 2 stora prov i veckan som jag måste ha högsta betyg på! Förresten så är det säsongspremiär för sanningens ögonblick ikväll 21.00, det är ju så bra!! Får inte missa det. Ha det bra. Puss.

18 ÅR IMORGON! Också går man i skolan från 8 till 5... KUL..


090307

Hej! Älsklingen & jag har nyss lagat middag tillsammans. Sjukt gott blev det, vet inte riktigt vad maträtten heter men det var i alla fall kyckling, curry, bandspaghetti, bacon osv. Vi gjorde även en god sallad med gurka, isbergssallad, mozarella & cashewnötter, och vitlöksbröd till det. Efter maten fick jag min present av honom, gissa vad det var? Ett presentkort på tatuering!! Perfekt, tack! Nu är frågan bara vad jag ska göra, och vart på kroppen? Man ska ju ändå leva med den resten av livet så det gäller att tänka efter ordentligt. Någon som har någon idé kanske? Förresten så känns det som jag har fyllt år idag eftersom jag fått presenter idag, även fast det egentligen är på måndag. På fredag blir det fest och det kommer bli så kul! :) Är det någon jag glömt att bjuda som vill komma så får ni säga till! Nej hörrni, nu ska vi ut och gå och sen bada. Ha det så bra! Puss.





 



 

My new bag

´
I love it, det är så mycket sommar i den :)

090307

Hej! Nu har vi fikat en massa godsaker och jag har fått lite presenter. Jag fick precis vad jag önskade mig: en systemkamera! Tack så mycket! :) Nu lovar jag att jag kommer knäppa bilder jätteofta och lägga ut här, för visst är det roligare med lite bilder i en blogg? Det tycker i alla fall jag. Fick dessutom champagne, några lotter (vann faktiskt 50 kr!) blommor och så. Får present av älsklingen ikväll :) Då ska vi dessutom laga middag + efterrätt tillsammans. När vi brukar laga mat blir det oftast pasta carbonara, men idag bryter vi den trenden och ska prova att göra currykyckling! Good luck to us. Nu ska jag upp på affären för att köpa lite ingredienser, men först lägger jag ut några bilder som är knäppta med nya kameran! Puss.

 
Min snygga kjol


Syster & jag


Syster & hennes kille Mats


Sötisen


Champagne

0930307

Hej! Jag vet inte varför, men jag är hur pigg som helst. Men det är ju klart, det är ju helg då man får sova.. Då kan jag ju såklart inte sova. Hursomhelst, det är lite fikakalas för mig idag, det är ju faktiskt bara 2 dagar kvar tills jag blir 18. Älsklingen & jag bakade mockarutor inatt, eller rättare sagt så fick jag göra allt skitgöra och han fick göra det roliga: ha på strösslet/kokosflingorna! Dom blev i alla fall jättegoda. Han ligger här bredvid mig och snarkar, har faktiskt funderat på att slänga en hink vatten på honom, förstå vad kul!! Det har jag förresten gjort på en kompis förr så hon skulle vakna, och det slutade med att hon inte pratade med mig på ett bra tag. Haha. Aja, tror jag ska göra en frukost nu. Frukost på sängen till älsklingen kanske :) Ha en bra dag! Lägger förhoppningsvis in lite bilder ikväll. Puss.

Såhär glad är jag över att jag fyller 18!

Idrottslektion i bilder


Jag & Filip fightas.... Gissa vem som vann?


Just den här gången var det han och jag föll pladask.
Men resten av gångerna var det jag som vann :)


Anders & lilla Simon brottas :)


Volleyboll!


Tobias & Julia :)


Amanda & Amanda, snygga som vanligt! De var inte med, de var fotografer.

090306

Hej! Ska snart iväg till skolan, har suttit här och varit rastlös hur länge som helst nu. Har städat rummet i brist på annat. Gick upp vid halv 8 och gick en promenad före frukost i ungefär 1 timme. Skönt var det. Dagen i skolan börjar med en geografiredovisning om boskapsuppfödning, vi har jävligt oseriös power-point! Haha. Kommer nog bli kul ;) Sen har vi bara religion, idrott och sen är det helg! Till kvällen har jag både distriktslagsträning i innebandy & fotbollsmatch. Dock är det samma tid så jag måste prioritera innebandyn. Och sen är det hem och baka för hela slanten, har nämligen ett fikakalas för lite familj & släkt imorgon! Aja, nu ska jag åka! Vi hörs. Puss!

Bild: 60/70 fest förra sommaren. Jag vill ha sommaaaaaar!
 

this is me


090305


090305

Jag blir tokig av alla dessa tips från media att att gå ner i vikt och alla dessa dieter då man svälter sig själv. Det är ju bara irriterande! Själv så tycker att vikten inte har någon betydelse överhuvudtaget, huvudsaken är den att man mår bra och själv är nöjd över sin kropp. Man kan ha riktigt snygg kropp hur mycket man än väger, det spelar ingen roll om man väger 50 eller 80 kg! Man ska alltså inte låta sig luras av sin vikt. Sen tycker jag att man fullständigt ska skita i vad andra tycker, det är du själv som ska må bra och vara nöjd över dig själv. Aja, det var väl det jag ville få sagt idag! Nu ska jag iväg och jobba, earn some money! Så ha en bra dag allesammans! Ciao.

4 days left to my 18´s birthday.

Spray-tan

Idag provade jag på att göra en spray-tan över hela kroppen. Det blev verkligen skitbra resultat, ser ut som jag har varit utomlands i flera veckor när man kollar på bikinilinjerna :) Dock blev ansiktet inte lika brunt som kroppen så jag köpte en flaska som man sprayar i ansiktet, den räcker ganska länge. Om ni undrar vad det kostar så kostar en helkropps-sprayning 220 kr och flaskan som jag köpte till ansiktet kostade 250 kr :) Eftersom man nu blev så brun och fin i ansiktet så kommer jag absolut inte använda smink (vilket innebär en lite, lite längre sovmorgon!)
I alla fall så har vi precis ätit middag och nu tänkte jag ta mig en promenad med stavar och sen är det plugg hela kvällen som gäller. Ha det bra, ciao.


I love you


090302

Hej. Idag tog älsklingen & jag en runda till Valbo. Jag köpte mig en underbart snygg väska, blommig och fin. Det var kärlek vid första ögonkastet må ni tro! Köpte dessutom en snygg kjol med hög midja och sned dragkejda, lite läcker sådär. Också lite sånt där rassel blev som vanligt inhandlat också, örhängen och så. Om jag haft en kamera skulle jag visa er men tyvärr så har jag inte det för tillfället, tur man fyller år snart. Kanske man får en kamera då? :) Har ingen mobil med kamera nu heller, jag går liksom inte riktigt ihop med tekniska saker.. Eller så är jag den slarvigaste människan på denna jord? Har nämligen tappat den ett X antal gånger, så nu är den ganska förstörd.. Och inte går det på garantin heller. Menmen, nog med bullshit nu. Ska gå och mysa med gobiten som just nu sitter och sjunger "en gaffel kort, en gaffel kort, när vi skulle duka hade vi en gaffel kort" Hahah, fråga mig inte varför. Söt är han i alla fall. Puss!

Bilder: Stockholm 2008. Made by Johan.

one week left

1 VECKA KVAR TILL DEN STORA DAGEN.
9 MARS. MIN 18-ÅRSDAG. Hallelujah.


090301

Idag åker mamma till andra sidan jordklotet och ska vara där 2 veckor, så nu kommer man väl få leva på lite mindre god mat ett tag. Inte för att vara taskig men pappas mat är inte skitgod, tänk er korvar med olika kryddor. Haha. Äh jag ska väl inte klaga. Ha en trevlig resa mamma! :)  Annars då.. Lovets sista dag. Måste plugga. Har även distriktslagsträning inför SM. Tog med min hund till Johan igårkväll, hans släkt var där så dom fick träffa honom. Omtyckt? OM han blev, alla älskar honom! Nu ska jag göra något vettigt. Ha en bra dag! Ciao.


Nerina Pallot - Mr. King

RSS 2.0