<3

Ett inlägg tillägnat min fina vän, Sophia. Tack för att du finns och för att du alltid säger så kloka saker till mig. Du är nog en av de klokaste människor jag känner, trots att det kanske inte syntes på dina betyg ;) Men en sak ska du veta, you are a friend of world-class.

<3

Bilbingo..

Ska snart iväg ner på grusplan här i Storvik med ett gäng fina tjejer för att spela bilbingo. Jag gissar på att det blir vi och pensionererna, men det skiter man väl i? 
För det är ju duttpennan man vill åt!!!

Uppdatering;
aldrig mer bilbingo säger jag bara...


Jag vill utomlaaaands

Jobb, jobb, jobb. Alla dagar, hela dagarna. Det är tungt, särskilt när solen skiner och det är 25 grader ute. Men i helgen åker jag till Skåne/Köpenhamn, kommer bli riktigt kul :) Kikar runt lite på utomlandsresor, ska nog boka en i augusti, fiiinemang!


36 days


Midsommar

Igår var en höjdarkväll, och ikväll är det bara att tagga om till ännu en!

Några bilder från gårkvällenSom ett smörgåsbord

Okej, jag har redan fått in maassvis med mejl från olika familjer som behöver en au pair, allt från Italien till Frankrike, Irland, Nederl. & Tyskland. Hur ska man kunna välja? Det är som ett helt smörgåsbord med en massa godheter, man vill ha allt. Det värsta är att man måste bestämma sig genom att fylla i "no, not interested" eller "yes, very much interested" Känner att det kommer bli svårt att hitta the perfect family.

Ser jag en sån här unge, så väljer jag den familjen utan att tveka!!

AU PAIR! :)

Idag har jag suttit och gjort mig en profil på en au pair sida, impuls bara sådär. Bara 1 timme efter att jag "lagt ut mig själv" så fick jag svar från en fransk familj som var intresserad! De verkar jättetrevliga och bor i Versailles, vilket inte ligger långt ifrån Paris. Det är tänkt att jag drar iväg i september, då jag slutat sommarjobba. Den här familjen verkar bra, men jag avvaktar utifall att det är fler som hör av sig. Spännande att göra något nytt här i livet :)

<3


Innebandy

Åååh vad härligt att försäsongen är igång. Vi körde ett hårt fyspass uppe i skogen, bland alla tusentals myror och myggor, tur att vi bybor inte är några veklingar. Hade faktiskt tänkt lägga av med innebandyn, men nej, jag blir kvar en säsong till! Dock byter jag lag i år, ska spela med min kära modersklubb; Storviks IF!Sommar, härliga sommar

Vad härligt det är med svensk sommar! Har legat på stranden idag och mot kvällningen blev det mys med mina fantastiska tjejer. Imorgon börjar jag att jobba, nu är det slut på ledigheten.. Det var den här sommaren det, men jag är inte bitter för det inte :)


Tack för allt <3

Tack, Johan

Jag vill tacka dig för de 4 år vi har spenderat tillsammans. Vi har så många fina minnen med bland annat 4 härliga utlandsresor. Vi har alltid haft roligt och har alltid funnits där för varandra. Men ibland håller inte ett förhållande hur mycket man än vill det, tyvärr är inte känslorna för dig tillräckligt starka och det är ingenting som jag själv kan styra över. Att vårt förhållande nu är slut betyder inte att tiden med dig är slut, jag vet att vi fortfarande kommer vara bästa vänner och alltid finnas där för varandra. Vi kommer fortfarande ha lika roligt tillsammans, det vet jag. Men det är dags för oss att gå vidare nu och jag vet att hur det än blir, så kommer det bli bra <3Täck täck

I helgen har vi fått besök av några killar som vi tjejer träffade när vi var i Alanya i maj. Riktigt kul att träffa dom igen, sjukt att dom bilade hit ända från Skåne, hela 80 mil! Jag börjar även få kläm på det där med skånska, nog fan är det svårt att förstå men det gäller att verkligen anstränga sig! Men hörrni, täck täck för i helgen :)

Creutz!

Creutz, det dummaste du någonsin gjort är att du flyttat tillbaka till Trollhättan igen. Vi saknar dina rapar, pruttar, ditt turksnack, din härliga dialekt och sist, och även minst; dina fasta bröst!


PUSS PÅ DIG

Den här vitsen och citatet är tillägnat min kära vän Sophia

- Livet är hårt, sa bonden
- Grymt, sa grisen

"En vän är en som vet allt om en och ändå tycker om en."

100615

Hur vore det om Sverige kunde bjuda på lite sommar nu när det faktiskt är sommar!?


100614


STUDENTEN, den sorgligaste kvällen i mitt liv

Igår var det studenten. Det var en av de roligaste, men garanterat den sorgligaste dagen i mitt liv. Det började med champagnefrukost, betygsutdelning i klassrummet, kyrkan, stadsparken och 12.00 kunde vi skrika "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA" Betygen är jag nöjd med, 21 Mvg;n och resten, alltså 9 Vg;n. Efter att vi åkt flak och skrikit sönder våra röster var det studentmottagning och jag fick fina presenter som jag blev väldigt nöjd med. På kvällen var vi hos Gustaf, det var då alla känslor kom fram, det var då vi verkligen insåg att vi aldrig mer kommer sitta i samma klassrum och ha roligt tillsammans, sådär som bara vi kan. Lyssna på Simons "får man ta en till?", se Erik strippa, se på när Malin ramlar och sliter upp klänningen, vårt fredagsmys med fika, lyssna på våra mentorers kloka visdomsord eller lyssna på när jag drar mina otroligt dåliga vitsar. Det var då vi insåg att vi alla kommer glida ifrån varandra, folk flyttar redan idag eller imorgon. Det var då vi alla brast ut i gråt, vi grät floder samtidigt som vi kramade varandra och tänkte "tänk om vi aldrig mer ses". Vi grät i över en timme, men efter ett tag kom Gustafs pappa med shot till oss, det var medicinen som gjorde oss glada igen, fick oss på andra tankar.

Hur som helst, kvällen var grym trots att den var så känslofylld,
SP07A, lycka till allesammans så hoppas jag att vi alla ses igen <3

TACK FÖR ALLT, SP07A

Imorgon är allt över, det är den efterlängtade studenten. Nu när man tänker tillbaka på gymnasietiden och ser på alla tusentals bilder så känns det så sjukt sorgligt att det kanske är sista gången vi ser varandra? Min klass har varit helt fantastisk, allihopa.

TACK FÖR ALLT OCH LYCKA TILL I FRAMTIDEN.
Inte ett dugg sliten..

Studentveckan är grym. Igår var det avslutningslunch, jättetrevligt! Jag fick ett stipendium på 500 kr :) Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp från igår just nu, men det kommer! Nu ska jag fortsätta leva livet så vi hörs, PUSS

ÄLSKA STUDENTVECKAN OCH SP07A

INGEN KLASS KAN HA ROLIGARE ÄN OSS! det kan inte vara möjligt. grym kväll igår, idag är det bara att ladda om för bowling och fest igen!! GAANSKA TAGGADE

Härlig helg

Nu är helgen över, men det är inte ett dugg tråkigt, snarare tvärtom, för jag ser verkligen fram emot studentveckan, den kommer bli grym. Helgen har i alla fall varit bra, igår åkte vi iväg till Falun där det var Falufest och sen utgång. Riktigt lyckad kväll, tack för det! Tidigt imorse bar det iväg till Västerås för att kolla på min systers kille som skulle hoppa fallskärm, JAG VILL OCKSÅ! Jag bara måste göra det i sommar.

Bilder från gårkvällen


Bild från idag, visst ser det gaaanska härligt ut?!!

Dear John

Har varit iväg till Rörberg och åkt gokart med ett gäng idag, riktigt roligt! Kvällen har varit lugn och mysig, och nu är det dags för film, dear john. Jag gissar att den är fin, precis som alla andra kärleksfilmer.
100604

Är man ganska rastlös om man åker in till till skolan för att äta skolmaten, som är ganska vidrig? Eller så offrar man sig för att träffa sina underbara tjejer!!

ONE WEEK LEFT

Future

Sitter och kikar runt lite på utbildningar, jag ska ju inte börja plugga nu i höst, jag ska istället jobba och göra en långresa till Australien för att samla ny energi först. Men det är dags att försöka få ett humm om vad jag vill bli i framtiden. Det finns så mycket jag skulle kunna tänka mig, men samtidigt så lite. Läkare? nej, jag är livrädd för sprutor. Psykolog? kanske, men skulle jag verkligen klara av det? Jurist? vore spännande. Polis likaså. Pilot? för mycket ansvar? SJÖKAPTEN? grymt! där har vi mig om några år, eller?


100603

Åh. Provade precis min studentklänning som jag sydde upp i Thailand i vintras, men då jag lagt på mig några kilon sitter den inte fint längre (det sätter sina spår att gå i Sp07a, haha!) Dessutom har jag tappat smak för den, i vintras var den världens skönhet, men nu är det en helt vanlig, vit klänning. Trist. Men nu har jag lärt mig att aldrig mer köpa en klänning ett halvår innan den ska användas.

Sunshine

Shit vilket väder Sverige bjuder på, soligt och varmt tre dagar i sträck nu! Vad händer!?!? Sitter ute och äter makrillsmörgåsar, ska snart iväg och inventera i några timmar.. Ikväll är det FEST (som alla andra dagar?)


10 days left

VI HAR BARA FESTERNA KVAR! det känns så sjukt konstigt att komma hem efter skolan och veta att man inte har en enda läxa att göra. Man kan ägna tiden åt vad man vill! SP07A, nu njuter vi av sista tiden vi har tillsammans för om 10 dagar är det över.

Bild från Turkiet


RSS 2.0