Helgen

Veckan i Turkiet var jättehärlig, sol och värme varje dag! Är inte ett dugg avis på Sophia, Creutz och gänget som är i Turkiet nu.. Kom i alla fall hem i lördagsmorse och på kvällen var det studentskiva. Riktigt lyckad kväll! Här är några bilder från kvällen;


 


Alanya

Hejdå Sverige, hej Turkiet

GRATTIS

GRATTIS PÅ DIN 19 ÅRS DAG FINIS <3


Turkiet, igen!!

Det var ungefär 2 veckor sen jag kom hem från Turkiet men nu bär det av igen. Vi bokade nämligen en sista minuten till Turkiet idag och vi åker redan nu på lördag natt/morgon. Strandhotell med all inclusive, inte helt fel. Morgondagen kommer bli kanon, våra kära killar från klassen ska äntligen lira sin efterlängtade fotbollsmatch mot "bessemer" på jernvallen då vi tjejer ska vara en GRYM hejarklack, och efter det är det grillning & fest med klassen. Sen är det bara hem och packa mitt pick & pack och åka iväg till Arlanda. Ha det så bra här hemma vettja, så ska jag tänka på er. PUSS


Balbilder100518


19, and still virgin

...eller? ;) GRATTIS SNYGGING!


The last song

VILKET VÄDER SVERIGE BJUDER PÅ! Helt underbart. Inte ett moln på himlen! Passar perfekt nu när jag flagnar som en gris, och har därför behövt skrubba hela kroppen idag. Dags för lite ny färg med andra ord. Snart ska jag iväg till Gävle för att gå på bio. Gissa vilken!? The last song, såklart. Jag älskar kärleksfilmer, men nej, jag har aldrig bölat till en kärleksfilm. Amanda ringde tidigare idag och sa att hon hade bölat till den, "haha" tänkte jag, det kommer jag ALDRIG göra! Istället sitter jag alltid och blir helt förälskad i killen på filmen, som alltid är så himla perfekt. Jag tror i alla fall att filmen går hem hos mig.


En kul grej

Wey, kul att statistiken ligger över 100 unika per dag. Kul det skulle vara att veta vilka alla läsare är, kan inte alla bara slänga en kommentar med sitt namn!?

100516Efter en lyckad fredagskväll, en sommarvarm lördag med grillning och middag hos Sophiah ikväll är det dags för en ny skolvecka. Det här är den sista "seriösa" skolveckan för sen är betygen satta. Hur sjukt känns inte det? Det känns skönt men fortfarande konstigt att de gamla vanliga rutinera kommer försvinna. Vad kommer det bli av alla härliga classmates? Vad kommer det bli av mig? Flygvärdinna, jurist, polis? Vi får se, det finns så mycket man vill här i livet, men tyvärr är livet för kort för att man ska hinna med allt.


Fantastiskt lyckad bal.

Balkvällen var verkligen hur rolig som helst, allt var kanon!


BAL

idag är det den efterlängtade balen.
... men med det inte efterlängtade vädret.

100512

Jag har precis provat min balklänning och den är perfekt. Jag gillar den. Det känns som att det kommer bli en lyckad balkväll på fredag, tråkigt att det kommer regna, perfekt när man fixat hår & smink i några timmar! Nu känner jag verkligen hur studenten närmar sig, kurserna håller på att avslutas, betygen ser lovande ut, en till alanya-resa ska ev bokas, livet leker, KING!

Förra året på balen


Några bilder från TurkietGrattis världens bästa mamma

.. hela 50 år gammal idag!! GRATTIS! <3

Hemma från Turkiet

TACK FÖR EN SJUKT ROLIG VECKA TJEJER!


RSS 2.0