HEJ TURKIET

IMORGON ÅKER VI! En vecka i värmen med tjejerna, det kommer bli underbart. 

´

Johan älskling, jag kommer sakna dig!

Man ska bjuda på sig själv

Så mycket som jag och Creutz har gjort bort oss idag, det är omöjligt för en normal människa att ens hinna med på ett år. Jag tänkte att jag skulle ge ett exempel från när vi åt mat på Ikea idag. Kassörskan; vad vill ni ha att dricka? Vi; vatten, tack

Så snåla som vi var sa vi vatten, men jag gick och tog mjölk och Creutz tog cola. När vi hade ätit upp och skulle gå så kommer kassörskan fram till oss "hörrni, när tänkte ni betala för colan och mjölken då?" GISSA OM VI SKÄMDES. Idag har vi alltså kommit fram till att det inte lönar sig att ljuga, haha!!

Ja Sophia, man måste pröva om kuddarna är sköna innan man köper!

Till mina tjejer

Lycka är ett vida tolkningsbart begrepp,
Lycka kan för någon vara att ratta ett rymdskepp,
Lycka är glass en sommardag när himlen är blå,
För andra är snö och kyla lycka lika så,
Ja lycka är ett brev från en gammal vän,
Lycka är att få för att kunna ge tillbaka sen,
Lycka har bäst före datum så ta vara på här och nu,
Vem som bestämmer din lycka gör ingen annan än du,
Lycka är egendomlig och underbar, man vill alltid ha mer
Och min största lycka är att få vara tillsammans med er

Den här dikten är då tillägnad mina härliga, helt underbara tjejer.
Det är roligt att gå till skolan, man längtar dit - bara för att få träffa er!


...också avslutar vi med hon som alltid gör sig så bra på kort..


Hårmodeller

Herre gud vilken lång dag det har varit. Sophia, Amanda, Malin och jag åkte in till Gävle för att vara hårmodeller, det har öppnat en ny "salong" i Gävle där de ska sälja frisörprodukter och modevisningen gick alltså lite ut på att marknadsföra dem. Vi blev färgade/klippta av en proffsfrisör, Charles hette han och han visste verkligen vad han höll på med, grym kille. Han hann inte med Malin, men jag fick i alla fall en page och Sophia och Amanda blev "rockigt" klippta, snygga tjejer!! Några bilder kan väl komma ut under morgondagen eftersom jag ska lägga mig nu :)

100426


Ny vecka, nya tag

Helgen har varit bra! I fredags var det förfest hos Gustaf med några classmates, efter det studentskiva på Lobby. Igår & idag har jag varit med min fina pojkvän. Vi grillade idag, årets första grillning för mig, väldigt gött. Imorgon är det skola igen, den här veckan kommer verkligen bli full av plugg. Jag kommer att vara i skolan från 8.00-18.00 i princip varje dag, allt måste bli klart innan vi åker till Turkiet!


Philippines got talent

Alltså, jag har aldrig sett något värre.
"Hästen" kan ju inte ha alla hästar hemma, haha

http://www.youtube.com/watch?v=Bhe2OY-5OnI

Anna Ankas mamma

Hahah, Anna Ankas mamma är funnen...
Trevligt

Det var en väldigt trevlig gårkväll, förfest hos Mallan och sen lobby. Nu måste jag skynda mig, ska iväg till till Johan för att gå ut och äta och sen bio. En mys söndag.

Norrfly en besvikelse.

Natten var ett äventyr, vi var mer rädda när vi åkte dit än när vi åkte därifrån. Det spökade ingenting i huset, förutom att vi hörde några konstiga ljud. Något som vi gjorde jävligt bra var att vi lurade med Erik! Julia ringde och sa; "Hej erik, vill du följa med hem till Pernilla och se på film?" "Javisst!" svarade han. När vi satt i bilen på väg sa vi "du Erik, vi är på väg till Norrfly och du ska med" "VAFAN!!" Stackarn är så rädd och inte ens kan se en skräckfilm, då kan ni tänka er honom i bilen på väg dit. Tur han tog med sig ett par extra kallingar ;)

Idag är det lördag och ikväll är det fest!!!

NORRLFY MENTALSJUKHUS

Inatt bär det av till norrfly mentalsjukhus med tjejerna, TAGGAD!
hoppas det spökar då, höhö..
Stress, stress, stress

Nu börjar jag få panik, det är mycket i skolan nu. Mitt och Amandas projektarbete ska redovisas på tisdag inför gymnasieskolans alla rektorer, kunskapsnämnden & elever. Vår projektledare har alldeles för höga förväntningar på oss och vi känner en stark press. Det är inte nog med det, jag ska göra ett studenttal, ett psykolgiarbete, ett motion & styrka prov, en franska uppsats, ett tyska prov, en engelska redovisning och bokrecension. OSV OSV. Och allt detta ska vara klart innan vi åker till Turkiet. JAG VILL TA STUDENTEN NU.


GRATTIS!!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR MÄNDYS FÖDELSEDAG,
HURRA HURRA HURRA! GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN!


<3Marabou passion

Det har kommit en ny marabou med passionsfrukt-smak. MMM säger jag bara. Tror inte den säljs någonstans än, men vi har turen att ha en kaka i personalrummet! ;)


En egen elefant..Inatt drömde jag att jag fick en elefant av mina föräldrar bara sådär,
det skulle ju faktiskt inte vara helt fel om det hände på riktigt!

100407

Rastlös? Ja. Jag är hemma och är sjuk, och så mycket tv som jag kollat på idag har jag nog inte gjort på senaste åren. Bondi beach rescue, top model, house, Anna Anka söker assistent.. Jag som ALDRIG ser på tv i vanliga fall. Dessutom har jag kollat igenom alla mina mappar med gamla bilder, saknat värme, men så kom jag på att vi åker ju till Turkiet om bara 3 veckor tjejer!! Det kommer bli roligt och förhoppningsvis soligt..

Julafton 2009


bilder från söndagens festligheter
Härlig söndag!

Den här söndagen kommer inte bli lika långtråkiga som alla andra söndagar, för idag ska jag och syster iväg på thai-massage 1 timme och ikväll blir det utgång på lobby!!

Första april!!

JAG ÄLSKAR DENNA DAG. Första april. Jag lyckas ALLTID lura skiten ur massa folk. Jag vet inte hur många gånger jag kört "oj vilket hål du har i tröjan" idag och de svarar "VA? vart?" jag har ju jobbat på konsum idag och lurat jättemånga kunder, vissa har kanske handlat för 98 kr och jag säger "ja det blev 769 kr" och man får svaret "VA? hur fasen kunde det bli så dyrt?" och jag svarar "jo, det ska jag berätta för dig. det är ju första april!!"


RSS 2.0