FILMTIPS!

Har sett lite bra filmer på sistone, så vad sägs om lite filmtips?

Confessions of a shopaholic - komedi + romantik. Den handlar om en tjej som heter Rebecka, hon jobbar på en ekonomitidskrift men eftersom hon är shoppingberoende så räcker inte pengarna till tillräckligt och hon har väldiga skulder. Hon snubblar på en story som verkar bli hennes räddning men skulderna minskar inte direkt när hon drar nytta av uppmärksamheten hon fått. Betyg? 3/5. Helt okej, typisk tjejfilm. Snygga skådespelare.




Eden Lake - skräck. Ett nyförälskat par åker till ett ställe där de hade tänkt spenderna en romantisk helg tillsammans. Dock förstörs det av ett gäng barn och ungdomar som trakasserar dem och gör allt som man inte kan tänka sig. Betyg? 4/5. Väldigt bra för att vara en skräckfilm, det är en helt sjuk film och vi blev så jävla förbannade när vi såg den. Vi ville bara stänga av men den var ändå bra och man ville såklart se vad som hände. . Jag rekommenderar den. Dessutom är killen i filmen snygg. 

 


Spring breakdown - komedi. Tre kvinnor i 30 årsåldern bryter deras gamla tråkiga liv genom att åka på semester på en av de öar som är populära för studenter att fira lovet på! Det är mycket som går till överdrivt, ganska rolig film stundtals om man har dålig humor som jag har. Betyg? 3/5. Helt okej.




Mall cop - komedi. En kille som heter Paul försöker få ihop ekonomin genom att extraknäcka som vakt i en galleria. Det är ett jobb som han tar seriöst och när några rånare genomför en kupp och stänger ner hela gallerian så får Paul äntligen visa vad han går för. Betyg? 4,5/5. Riktigt rolig film!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0